Örneklerini çok gördük Afyon çimento brisa aslan çimento burcelik bunlar örnekleri
Örneklerini çok gördük Afyon çimento brisa aslan çimento burcelik bunlar örnekleri
ÝÞBÝR CEO'SU GÜLTEPE: ÞU ANDAKÝ PROJEKSÝYONLARIMIZDA SERMAYE ARTIÞ ÝHTÝYACI YOK - BLOOMBERG HT
7 kasýmda bunu demiþ,,aradan 4 ay geçti,,,kendisini baðlayan sözden 4 ay uzun bir süre mi,bunu bilmiyorum.
Ceo neden böyle bir cümle sarfetti,,,kendisini rahatsýz eden birileri mi oldu da böyle dedi,,bilinmez.
Ýþtiraklerinin sermayesi,holdingden fazla iken,kendisini baðlayan bu cümleyi söylememeli idi diye düþünüyorum.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Zaten genel kurula katýlarak tüm bunlarý söylememiz lazým diye düþünüyorum.Dediðinize katýlýyorum sermaye arttýrýmý yapmalarýnýn bunlara bir zararý olmaz aksine firmanýn faydasýnadýr.600000 sermaye ne zamana kadar duracak merak ediyorum.Firmaya mail atarak lütfen bu konularý iletelim arkadaþlar.
Herkes mail atarsa yönetimin dikkatini çeker diye düþünüyorum ytd
Maillere devam da okuyan var mý acaba adamlar görmezden geliyor gibi onca mail attýk cevap alan oldu mu
Þahsen bana geldi.Hatta spk yada yolladýk ama ordanda birþey çýkmadý.Ýþin özü herþey kanunlara uygun.Herþeyden geçtim sermaye tamam buda kabulüm bari bu piyasayý kaldýrýnda buradaki þirketler adam gibi iþlem görsün saðlýklý bir yapýya kavuþsun.
Yer Ýmleri