tabanda 286 lot vardý istese tabaný kaldýrdý.Neden kaldýrmadý?Yarýn biraz daha mý lot istiyor bunlar acaba?yarýn yine taban gösterip oradan alabildiðini alýp hareket edecek gibi.Siz ne düþünüyorsunuz hayatlar?
tabanda 286 lot vardý istese tabaný kaldýrdý.Neden kaldýrmadý?Yarýn biraz daha mý lot istiyor bunlar acaba?yarýn yine taban gösterip oradan alabildiðini alýp hareket edecek gibi.Siz ne düþünüyorsunuz hayatlar?
Kayýt yapýlan 905 lotu istiyor olabilir.Yukarý sürdü olmadý aþaðý veriyor ki panikle satsýn.Belki budur.Aklýmaa geldi iþte .Teb de miydi o hisseler.
Evet hilal66 söyledi.ama bu hareketin teble ilgisi yok bence yukardan satmayan TEB aþaðýdan niye satsýn
Teb yatýrým mýþ 905 tane.2 günde 220 lot satmýþ teb yatýrým.Hele bi bitsin bakalým.Yarýn daha net olur.Alper in dediði gibi istese hepsini alýrdý ama almadý.Dahasý geçen hafta 750 üstü maliyet çok fazla tahtayý yapanlar cuma 1900 lot hacimde çýkmadýlarsa yarýn önemli bir eþik var.Þuan ortalama maliyetteler.Daha aþaðýsý zarar yazar.Tabi cuma dediðim olmadýysa ve iþin içinde iþyatýrým varsa.
TEB in 220 lotuyla buraya geldiyse 700 lotu bitene kadar nere leri gösterirler bunun teble ilgisi yok bence
Bu isbirde birþeyler dönüyor isyatirim bu kadar lotu boþuna almýyor yakýnda kokusu çýkar birkez daha diyorum ben geçen haftadaki kadar hacim görmemiþtim.onumuzdaki haftalarda göreceðiz
Yer Ýmleri