Sayýn cinali bey; Naçizane bir sorum olacak ana ortak tarafýndan yüklü miktarda kaydileþtirilen paylar sonrasý hissenin þok düþüþ yaþama ihtimali aslýna bakarsanýz beni tedirgin eder. Siz haberle desteklenmediði sürece böyle bir adýmýn fayda saðlayacaðýna inanýyor musunuz? Ýkincisi dolaþýmdaki paylarýn artmasý hissenin cazibesini azaltýr. Bu gün YBÝTAÞ ve ÝÞBTR örneðinde olduðu gibi. Ortalama 5.000 lot hisseyle nerelere gittiler. ÝÞBÝR için piyasaya en az mevcut kadar hisse sürülmesi demek hissemizin dolaþýmdaki paylarýna olan ilginin o kadar azalmasý demektir. Pazar deðiþikliðine gelince YONGA Mobilyayý araþtýrýrsanýz sermaye artýrýmýný pazar deðiþikliðini hedefledikleri için yaptýlar sonuç ortada. ÝÞBÝR ise dolaþýmdaki paylarýn çarpanýna göre 110 milyon lira deðere ulaþmýþ durumda. Bu da þu demek oluyor isteseler FRÝGO da olduðu gibi pazartesi günü baþvurup pazar deðiþikliði talep ederler. Ýþte baský kurulmasý gereken husus bence bu olmalý. Býrakalým ellerinde blokajlý hisseler kalsýn. En azýndan ben böyle düþünüyorum. Elbette siz bu hissede daha tecrübelisiniz saygý duyarým. YTD deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri