Diðer bedelsiz potansiyeli olan hisseler ile hareket etmesini kýsa vadeli olarak görüyorum. Kent gibi uzun, kalýcý ve katlayan hareket olmasý için habere ihtiyaç var, yoksa 3 ileri 1 geri gider, ÝSBÝR farkýný göstermeli! YTD.
Diðer bedelsiz potansiyeli olan hisseler ile hareket etmesini kýsa vadeli olarak görüyorum. Kent gibi uzun, kalýcý ve katlayan hareket olmasý için habere ihtiyaç var, yoksa 3 ileri 1 geri gider, ÝSBÝR farkýný göstermeli! YTD.
Þuan isbir gýbý senet kalmadý pýyasada beným býldiðim.. Varsa bu potansýyelde ucuz kalmýþ senet cýddý söylüyorum ben ondan alacaðým.. Belký bugun veya yarýn düþebilirde ama bu gerçeði deðiþtýremezler..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ha hocam hoþgeldiniz de ucuz sayýlmaz demiþsin . Hisse baþý 50 lira kar açýklayan bir þirketten bahsediyoruz. BÝST te en yakýn rakibi bile yok
https://twitter.com/emrah_parlan/sta...377249792?s=21
Neye göre pahalý sizce býrde açýklarsanýz en azýndan bilgý sahýbý oluruz.. Ben emsallerýne göre konuþtum..
Dolaþimdaki pay adedi 100 bin lot..
6 aylýk kar 35.8 mýlyon..
Sermaye 600 býn TL.. (beným sermaye neredeyse onlarýnkýnden fazla!!!)..
Pýyasa deðeri 127 mýlyon usd..
Kimse pýyasa deðerine aldanýp pahalý demesin.. Halka açýklýk oraný az olmasýndan dolayý þiþkin gözüküyor..
Nasýlký kent bist en deðerli þirketi dýyýp milleti yanýltýyorlarsa pýyasa deðerine bakýp kimse aldanmasýn..
Býstin en deðerli þirketi deðil dolaþýmdaki lot sayýsý az olduðu için sanalda öyle gözüküyor..
Ayrýca yýne söylüyorum bu deðerlerde olup daha uygun þirket varsa sizden ricam söyleyin onu inceleyelim.. Varsa da ben bilmiyorum..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Zaten böyle tipler hep çýkar ucuza hisse kapmaktýr amaçlarý git o zaman iþ C Tüpraþ Petkim al kardeþim ne iþin var burda
Yer Ýmleri