kendimi övmedim vikingcanbu arada vking daha alýr baþýný gider mi? yoksa geldiði yere döner mi?
þu tarihte girdim bu tarihte çýktým dedim. kar ettim, murada erdim, bað bahçe aldým demedim. bað bahçe demiþken ne olacak bu eggub?
belki ben berbat bir yatýrýmcýyým, yaptýðým tüm iþlemlerde zarar ettim, sermayeyi kediye yükledim, iki kilo baklavaya fit oldum, bak onlarý anlatmadým henüz. bu iþlemler sonucunda þunlarý elde ettim, süper iþler yaptým demedim. girdim, çýktým, tekrar girdim dedim. neyse böyle fazla girdili çýktýlý konuþmayalým, çoluk çocuk okuyor.
çok basit bi soru sordum la vicdansýz. yukarýdaki senaryolar olursa ne olur bi deyin hele dedim. sen söyle, ben yapam agam demedim ki![]()
sorudan neden kaçýyorsunuz?
valla POÝP senden sorulursa elini sýkar, alnýndan öper, seni çiçeklere boðarým yiðidim. bak alay için demiyorum, cidden diyorum. bilginin, tecrübenin olduðu yerde el baðlar, aðzýmýzý açar, hayranlýkla dinleriz konuþaný. sen konuþ ben dinleyeyim, sen anlat ben izleyeyim. paylaþ tecrübeni sana kýrk yýl kahve yaparým. bir analiz yap þu pöip için, lafýný kesersem dilimi keserim vesselam.

bu arada vking daha alýr baþýný gider mi? yoksa geldiði yere döner mi?
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri