Müthiþ zam, BAÐ- GUR emeklisine de seyyanen 1.000 gayme raký parasý ateþlesin.![]()
Müthiþ zam, BAÐ- GUR emeklisine de seyyanen 1.000 gayme raký parasý ateþlesin.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yahu asgari ücret þu bu tamamda herkes buraya dün gece yazan bir üyenin çoook emek vererek yazdýðý yazýyý görmezden gelmiþ,arkadaþ birde dolar fiyatý arttý diyenlere yakýþtýrma yapýp örneklerle dolarn çok daha yüksek olduðu ama çok verimli olan ekonomileride göstermiþ ,bu arkadaþ yeni ekonomi modelini yazan doçent olmalý,tam ben ikna oldum,daðýlýn pis dolarcýlar diyeceðim aklýma birden 10 gün evvel kg fiyatý 45-49 tl olan market tereyaðýnýn 90 tl olduðu geliyor,sonrada bir gülme geliyor ama yanlýþ anlamayýn sinirden deðil,refah duygusundan....
Ayrýca bu über zeki arkadaþa Sayýn Tosba,1 dolarýn aslýnda 14 tl deðil,14 milyon tl olduðunu söylemiþ ve evet bence de bu foruma üye olurken 4 iþlem hakkýnda sorular sorulmalý diyor hepimize hiperenflasyon sarmalýnda hayýrlý survivorlar diliyorum.
kuru düþürüp baskýlaya bileceklerse olur..
yoksa marta 20 yakar
Kuru düþürüp ne yapacan abi artýk. Çin modeli çöker o vakit. Hadi kuru 11 yapalým. 386 dolar asgari yapar çýplak. Yeni modele terso.
274 dolar asgari. hadi yine iyisiniz köftehorlar.
yalniz asgari ucret aciklandi fakat ozellikle sabit gelirlilerin sunu da dusunmesi lazim.su an cevremde bircok 4000 tl ye calisan var![]()
bu adamlar asgari maastan cok aliyorum diye seviniyordu.fakat gercek su ki asgari maasin altinda calisiyorlardi![]()
Yer Ýmleri