Eveeet sevgili ortaklar,
.
Foruma bugün girmeye fýrsatým olmadý.Nedeni de GSDHO,DOHOL ve termik santrali de olan Elektrik þirketindeki aile fonumuzdan (Eniþte-kayýn-kuzen vs.dan oluþan 4-5 hesaptan iþlem yaptýðýmýz) yoðun iþlemlerdi.Bugün GSDHO hariç bahsettiðim hisselerden Elektrik olaný 2.40 aortla pztesi-çarþamba arasý toplayýp 2.60 aortla,DOHOL ü yine haftabaþýndan çarþambaya 3.64 aortla toplayýp 3.85 aortla yeni kullanýcýlarýna teslim ettik.Ha bu kaðýtlarda trade ihtisas alaným düþsünler alým noktalarýma aynen sarýlýrým.
.
Gelelim GSDHO imize;
Biliyorsunuz burada geçen yýlýn bu dönemlerinde alýma baþlayýp trade iþlemlerimiz sonucu 1.84 maliyetli aile fonumuzdaki mallarýmýzýn ilk çeyreðini 3.75 aortla,ikinci çeyreðini 4.15 aortla verdiðimi(Ki yarým satýþýn aortu 3.95 e geliyordu) ve son olarakta son 2 çeyreði (10.000 lot evladiyelik býrakarak) 4.88 aortla verdiðimi sonuçta 4.42 aortla terki diyar ettiðimizi belirtmiþtim.Ben verdikten sonra hisse 4.96 ile tavan oldu hatta 16.05.2022 pztesi günü 5.07 yi görerek (evladiyelik dediðim 10.000 lotu da 4.95 ten ayný gün grafikte dönüþ emareleri ve tahtada alan satan keneleri de görünce sattým.)4.72 kapattý.Geçenlerde evladiyelik 10.000 lotu 4.49.-50-51 den yerine koyduðümu buraya yazmýþtým.Bugünde iþlem gördüðü her kademeden alýmlarla 4.39 aortla onbinle birlikte ilk çeyrek sayýdaki alýmlarýmý tamamladým.
.
Bize ne diyenlerinizi duyar gibiyim de,
-Burada beni çok önceden bilen ve takip eden forum arkadaþlarýma onlarýn talebiyle bilgi vermek,
-Arada böyle gelip výzýldayan (Sn Kazanýcý1907 kardeþim hisse 5.07 yi gördü 5.02 yi deðil bi zahmet grafiðe iyi bak) patron ya da spek ve avanelerini de deyim yerindeyse öpmek,kovalamak maksadýyladýr.
.
Eskiden Patron güççük durguta yeri gelir kahýr-bela okur bazen de söver sayardým.Þimdi diðer patronlar yanýnda bakýyorumda durgut resmen sütten çýkmýþ ak kaþýk ve bu vesileyle kendisiyle resmen kanka oldum.(Kendisi ve hisselerini tekstilbank ve holdingte iken çaycý Galip abimizi nasýl holding ve banka hisselerinden kýçýna bezir çalýp kovaladýðý dönemden bilirim.)
.
Sözün özü þu altta yazýlý yatýrým tavsiye uyarýmý lütfen dikkate alýn,bana bakarak iþlem yapmayýn ve de Forum sayfasýnda deðerli katkýlarýný inkar edemeyeceðim Sn.Meteor78,Sn.adestim ve þu an aklýma gelmeyen diðer dostlarý lütfen kýrmayýn,siz de elinizde malýnýz olmadan bile yazma hürriyetine sahipsiniz.Ýsteyen okur,isteyen okumaz (benimkiler de dahil)engeller geçer gider.Herkesten birþeyler (Hisse hakkýnda olumlu da yazan olumsuzda yazan) öðrenileceði hususunu kiþisel hak ve özgürlüklere saygý dahilinde yaþça sanýrým büyüðünüz de olarak buraya not düþmek isterim.Unutmayalým her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
.
Syg
Son düzenleme : gselman; 27-05-2022 saat: 20:03.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Yer Ýmleri