Alarko analist sunumu yapýyor, açýkçýlar bastýrdýðýnda hisse geri alýmý ile destek atýyor. Gsdho ile Alarko’nun en önemli farký yönetimin yatýrýmcý dostu olup olmasýnda saklý. Gsdho yönetimi analist sunumu yapsa, kendilerini aracý kurumlara, fonlara ve yabancý yatýrýmcýya anlatmaya çalýþsa bunlardan yüklü alým gelirdi ve aracý kurumlardan hedef fiyatlar gelirdi.
Muhtemelen 5’ten düþüþü baþlatarak tahtanýn içine eden gruplar ve/veya patronla iliþkili gruplar, fonlarýn malýný karþýlýyor. Tahtanýn daha da içine edilmemesi için hisse fiyatýnda çok düþüþ olmamasý ve fonlarýn satýþý bitttiðinde ikili dip ve bayrak hedefi olan 4.70’lere gidilmesi benim açýmdan en makul senaryo olur. Tahtanýn daha da içine etmek istiyorlarsa getirsinler 3.50’ye veya daha aþaðýsýna.
Bence fonlardaki malda bu grup dediðin adamlarýn elinde al gülüm ver gülüm satýlan malýn karþýlanmasýda beni þaþýrttý üstelik 3.95-4.05 aralýðýnda mal devri gibi yoksa mantýga aykýrý geliyor temmettü ve bedelsiz arefesinde ffonlar neden satsýn mantýklý bir açýkmala bulamýyor satýþla ilgili?
Analizlerin derilemesine daha iyi konularý irdelediðini takip ediyorum selam daha öncede yazmýþtým ýsrarla üstünde durduðum bir konu holding iþ kolu olarak sadece gelirinin büyük kýsmýný deniz taþýmacýlýðýna odaklanmýþ durumda oysaki GSD bank yatýrým bankacýlýðý tarafýnda mevduat bankacýlýðý yapsa yapabilirki Þekerbank gibi orta ölçekli bankalarýn karlarý devasa geldi zaten þirket borsada deniz taþýmacýlýðýnýnda ayrýca borsasý var(Baltýk kuru yük endeksi) borsa içinde borsa kaldýki endeks ciddi düþüþte hadi silopinin bilançoya kar anlamýnda faydasý yok stress içinde baltýk ne oldu bak dur esen kal
Butun Yatirimcilar Boyle dusunuyor..
Oda tradeini yapiyor..
Adam temettunun 5 katini aldi su hareketlerle temettu acikladigindan beri..
Bistte ralli var.. Burdan sattigiyla ralli kagitlarina atliyor.Ordan bidaha vuruyor parayi..
Burasi ztn yataya sarmis..
Kontrolde kendinde..
Bi yandan kendi tahtasini bezdiriyor gercek satislarla...
Kivama getirdigi tahtasina bidaha para sokuyor..
Gsd herzaman ucuzdu
Gsd herzaman havuç vardi
Iþ tutuþ tarzi bu..
Guzel para kazandiriyor Ama
Dogru yerde Satana ve
Dogru yerden Alana
Iste nedenlerinizin cevabi..
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýkili tepe ile düþtük, ilk tepede her þey on numaraydý ama dolar düþecek diye basmaya çalýþtýlar lafým ona zaten. O sýralar dünyada kuru yük hisseleri ralli yapýyordu. Benim hatam sektörü doðru belirlemem ama yurt içinde yatýrým yapmam. Yani aslýnda en önemli gelir kaleminin Denizcilik olmasý benim açýmdan sýkýntý deðil. Sahol bankacýlýk aðýrlýklý, Alark enerji. Bunlar bence normal þeyler. Eðer Silopi de net karý etkilese o zaman Odas örneði gibi olabilirdik. Bence büyük þanssýzlýk. Ýkinci tepeden sonra navlunlarýn da düþüþü ile birlikte dünya kuru yük hisseleri ile birlikte biz de düþtük. O düþüþe lafým yok.
Yer Ýmleri