Sn meteor benim hesap dediğiniz gibi kambiyo karına etki eden 807 milyon üzerinden yapıldı.
Sn meteor benim hesap dediğiniz gibi kambiyo karına etki eden 807 milyon üzerinden yapıldı.
300 dokuz aylık kar,800 850 arası 4. çeyrek kambiyo karı,200 ila 250 arasında 4. çeyrek faaliyet karı bekliyorum.1.3 milyar total kar gelecek bence.Daha evvel yapmış olduğum kar tahminlerimde isabet oranıma eski entrylerden bulabilirsiniz)))))Genelde tuttururum.
Şu anda sadece denizcilikten gelecek olan dolar bazlı faaliyet karı bu kurla bu şirketi uçurmalıydı ama piyasalar malumunuz,borsa sabırdır böyle kıyamet günlerinde ne alım yapmak lazım ne satım.Olan oldu fırtına dinene kadar beklemek de fayda var.Tabi bu benim fikrim,herkes kendi kararını kendi verir,hayırlısı artık arkadaşlar.
Varlıkların çoğunun gemi olmasının şöyle bir avantajı var. İstediğin zaman satıp paraya çevirebilirsin. Mesela Türkiye’de çakılı yatırım yapsan o yatırımın değeri dolar bazlı erir mi diye endişe edecekken gemiler için böyle bir durum yok. Gelirin dolar bazlı olması, varlıkların dolar bazlı değerini koruması ve benim bildiğim kadarıyla piyasa değerine göre en yüksek kambiyo karını elde edecek şirket olması. Gsdho için üçlü saç ayağı. 🤑
7 gemi 100 milyon dolar bunlar ikinci el,iki de sıfır gemi gelecek 2023 de 50 milyon dolar da onlardı yanlış hatırlamıyorsam 150 milyon dolar her an nakte çevirebileceğin türkiyenin dinamiklerinden tamamen bağımsız dolar bazlı para kazanabilen yüzen fabrikaların var.Günlük kira 20 bin dolardı son hesapta,yahu günlük kemiksiz 20 bin doları bu zamanda hangi iş bırakır.
Yer İmleri