Sayýn hkm,
Benim kaynak yapý kredi bankasý yatýrým dünyam.Tablonun deðiþim sütununda yeþil renkte yani artýda olarak görünen rakam.
Sayýn hkm,
Benim kaynak yapý kredi bankasý yatýrým dünyam.Tablonun deðiþim sütununda yeþil renkte yani artýda olarak görünen rakam.
Trade etmek için deðil ama nitelikli yatýrým yapma açýsýndan söylüyorum: #GSDHO'yu acaba bir daha bu fiyatlarda görebilir miyiz? Sanmýyorum. Yatýrým yapýlacak bir þirketin olmazsa olmaz dört kriterinin tamamýný en üst düzeyde yerine getiriyor. Neydi o kriterler; 1. Borçlarýný ödeyebilir durumda olacak. 2. Yeteri kadar nakti olacak. 3. Mali yapýsý güçlü olacak. 4. Kârlý olacak. Bu kriterleri yerine getiren çokça þirket var ama çoðunun hisse fiyatý zaten oldukça pahalandý. #GSDHO ise, hem temel hem teknik açýdan potansiyelinin çok gerisinde. Dikkatinizi çekmek istedim..
Alýntýdýr... YTD
Serafettin ve onun gibi bazilari pandemide dip yapip 10a katlayan borsann dogurdugu cok takipcili hesaplardir.. THY nin 10 liradan 250ye gittigi 2 yillik surecte herhangi bir hisse icin ben cizdim bak gordun mu yukseldi demek borsacilik degildir. Ustelik bu 2021 yilinda Serafettinin ana sayfasinda sabit tuttugu 5 hisseden biriydi ve ralliye ragmen cuvalladi..
Bu demek degil ki gsd gitmeyecek.
Yukselecegini dusunuyorum ki elimde var..
Ama bunda bu yorumcularin bir bilmisligi yok sevgili dostum..SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustelik bu hissedeki sayilan bu 4 kriter 3 senedir mevcut.. Bu enflasyon muhasebesini yaptigimizda boyle hisseler zamani gelince operasyon yapilarak goturulecektir.
Burda bakmamiz gereken þu ki
Bunda nekadar bekledik neleri kacirdik..
Bankalarin bile tavan gittigi ortam yillik diplerinden X3 yapmis
GsD 10 lira olursa kazanmis mi olacagiz mesela??
Borsada hersey zamanlamadir.
Bankadan x3 yapip zamannda gsd alabilip ordada x4 yapiyorsan iste borsacilik budur..
Adam bu hisseyi 3 sene once yazdi ve simdi giderse ( gidecek gitmeyecek demiyorum oldu da gitmeye basladi diyelim sansa)
Bu twtni yeniden gonderecek ve altina methiyeler dosenecek..
Insanlar su ayrimi bile yapamadan hisse aliyor ve tahtaciya sahibine vs. Sovuyor..
Rasgele..
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=memo;6654019]Ustelik bu hissedeki sayilan bu 4 kriter 3 senedir mevcut.. Bu enflasyon muhasebesini yaptigimizda boyle hisseler zamani gelince operasyon yapilarak goturulecektir.
Burda bakmamiz gereken þu ki
Bunda nekadar bekledik neleri kacirdik..
Bankalarin bile tavan gittigi ortam yillik diplerinden X3 yapmis
GsD 10 lira olursa kazanmis mi olacagiz mesela??
Borsada hersey zamanlamadir.
Bankadan x3 yapip zamannda gsd alabilip ordada x4 yapiyorsan iste borsacilik budur..
Adam bu hisseyi 3 sene once yazdi ve simdi giderse ( gidecek gitmeyecek demiyorum oldu da gitmeye basladi diyelim sansa)
Bu twtni yeniden gonderecek ve altina methiyeler dosenecek..
Insanlar su ayrimi bile yapamadan hisse aliyor ve tahtaciya sahibine vs. Sovuyor..
Rasgele..
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
Yok bankadan x3 yapýp gsd alýp x4 yapana biz borsacý deðil messi diyoruz.Messiyi de tv de seyrettiðimde ne olacak basit basit hareketlerle topu þurdan aldý þuraya çekti þurdan bir plase gol oldu sanki ben de yaparým gibime geliyor ama yapamam.Çünkü aslýnda o basit hareketleri yapmak çok zor.Borsada da deðer baþka fiyat baþka bu kaðýt deðerli ama fiyatý ucuz,doðrudur uzun süredir böyle ,hak ettiði fiyatý da bir gün göreceðinden eminim.O gün hangi gündür bunu bilmek için borsacý olmak yetmez bunu ancak tahtacý ve adamlarý bilir.Çok iyi borsacý bu kaðýdýn deðerli olduðunu bilsin yeter.Bence olaya biraz farklý pencereden bakýyoruz.
Eski zamanlarda bazý kaðýtlarýn topiklerinde benim de uzun süre yazdýðým sonra baya giden hisseler vardý.Þimdi alýntýlamamýn anlamý var mý bence zerrece yok.Ben deðerli derken aylarca gitmemiþ sonra zamaný gelmiþ fiyat ve deðer buluþmuþ.Bu beni çok iyi borsacý yapmaz.Çok iyi borsacýlýk ne demektir derseniz herhalde en çok para kazanan akla gelmeli di mi.E o zaman son iki yýlda halka arza katýlan ve borsa bilgisi sýfýr olan pek çok yatýrýmcý var bunlar çok iyi borsacýlar mý.Bence deðiller,zamanla sýnansýnlar beþ yýl sonra parayý batýrmadan gene borsada olabilsinler o zaman belki iyi borsacý diyebiliriz.Ben hep temel analize göre yatýrým yaptým,çok zarar ettiðim de oldu ama yirmi yýldýr borsada al sat yaparým hiç battým diyebileceðim bir durum olmadý.Bu beni bence çok iyi yapmaz ama en azýndan iyi yapar diye düþünüyorum))))))))
Ha bu arada surgyo halka arz edildi.O þirketin kaðýdýný alanlar yüz kere düþünsünler.Aman ha o þirket çok sorunlu.
Yer Ýmleri