Dolares,USD,$ artýk ne sembol ise,13.959 u görerek þimdilik zirve yaptý da bizim gocoküz 3.61 zirvesini tazeler mi bugün bakýp görelim.
.
Syg
Dolares,USD,$ artýk ne sembol ise,13.959 u görerek þimdilik zirve yaptý da bizim gocoküz 3.61 zirvesini tazeler mi bugün bakýp görelim.
.
Syg
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Evet geldiler emmiler.Sürün gari.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Ben cidden bizim milleti çözemiyorum.Hepsi momentum trader.Yani hacim olacak,kaðýt kopacak,ikinci tavandan sonra falan kaðýda saldýracak.Aksi durumda þirket ortaklýðý yapayým,rasyolarý inceleyiyeyim kelepir þirkete yatýrým yapayým falan bize uymaz.Bizim millet hacim ister.Günlük yüzde 5 aþaðý yukarý oynasýn,kripto para gibi olsun o zaman heyecanlanýr kaðýda dalar.Kumarbaz milletiz.
.
Sn hkm,
Bende Gsdho ve 2 adet daha toplam 3 kumbara hissem diyeceðim hisselerde orta uzun vade yatýrýmcýyým.Bugün 3.47-3.43 arasý gsdho daki payýmý %20 artýrdým.Güniçi trade yaptýðým hisselerde var.Kýsacasý her yiðidin ayrý olurmuþ yoðurt yiyiþi.Boþverin takmayýn ve herkesi kendi haline býrakýn.
.
Syg
Sn gselman benim maliyet baya iyi bu kaðýtda.Turgut adam vurdu deseler farketmez þubat bilançosunu görmeden tek lot satmam. 20 yýldýr borsa ile ilgilenirim,böyle bir bilançoya sahip bir kaðýda hiç sahip olmadým.Benim için de çok özel bir deneyim olacak,göreceðiz bakalým neler olacak.
Yer Ýmleri