Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
Gsdde’de 21 Eylül’de 1 aylık ralli başlamış sonra nadasa bırakılmış. Gsdho 5 Kasım’da 1 ayı hafif geçen bir ralliye başladı. Kapanış fiyatlarını baz alırsak Gsdho’nun rallisi 16 Aralık’ta bitti. Rallinin düzeltmesi, yabancıların ve fonların satışı ile çok sert oldu. Citi hariç yabancılar ve fonlar yavaştan alıma gelmiş ama satılan malın toplanması biraz zaman alabilir ve Gsdde’nin hareketini izlemek zorunda kalabiliriz. (Asıl satıcı Citi idi ve sağlam sene sonu satışı yaptı. Yeni yılda bilanço beklentisiyle tekrardan giriş yapmasını beklerim.)
Merak etmeyin aynı yabancı görünümlü bıyıklı gsdde de çok ciddi satış yapmış. Ama götürmek isteyen götürüyor işte. Bu arkadaşların beklediği bir şey var ben ona yoruyorum. Hisseyi ucuza satıp panik ortamında bedavaya almayı düşünmek gibi. İlerleyen zamanda yapilacak seçim ve yasanacaklar. Holding iskontosunu geçtim artık GYO gibi fiyatlaniyoruz artık... sanki halkbank da değil de bunun üzerinde yaptırım tehdidi var.Uçacak kaçacak diyen arkadaşlar gitti yerine işine gelmiyorsa sat diyen arkadaş geldi. Bu şirket bu siyasi ortamda ve yabancı olmadan ucuz olmaya devam edecek...