Aslýnda bende geçmiþ yýllardan örnekler vermiþtim. Bu hisse ile ilgili , diðer hisselerle karþýlaþtýrarak, daha önceki yýllarda fk ve PD/dd performanslarini hep yazdým. Daha önceki 2015 bilançosu da mükemmeldi ama fk, PD/dd nereye düþmüþ tarihte inceleyebilirsiniz dedim.. ama bir kaç eleman beni yatýrýmcý olmamak ile yada karamsar olmak ile suçladý..bu þirketi övmek , ky çekmek patronun cebini doldurmakta baþka bir þeye yaramýyor. Rekor kar bekledigimiz bilançoda;
- döviz ilk çeyrek de düþerse biz 2021 bilancosunu mu fiyatlariz düþen doviz e mi ayak uydururuz?
- ülkede kriz ortamý olursa pozitif ayrisirmiyiz?
- global krizde pozitif ayrisirmiyiz?
Yani 1400 den 2400 e giden endex de . Endex in yüzde 70 dövizin yüzde 95 çýktýðý ortamda bizim tepkimiz yüzde 40 da kaldý. Endex ve dolarýn zirveden yüzde 25 -30 aþaðýda olduðu yerde biz de ayný þekilde düþtük...
Bunlarý yazmak karamsarlýk ama 2 basamaklý olmadan satmam demek normal. Twitter'da da var bir kaç eleman aldýrdý millete sabreden 2 basamaðý görür diye. Millet in parasý pul oldu... Yani bilgi paylaþmak ayrý þey , hedef göstermek uçacak kaçacak demek ayrý þey. Burada þirketi öven ve elestirenleri yatýrýmcý olmamakla suçlayan art niyetlidir. Þirketin geçmiþ yýllarýna baktýðýnýzda ne demek istediðimi anlarsýnýz...dolar bazlý zararými cikarirsam eðer hisseden çýkacaðým ( þirketin art niyetli olduðunu düþünüyorsan sat diyen arkadaþ için yazdým).

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri