file:///C:/Users/User/OneDrive/Masa%C3%BCst%C3%BC/Hedge%20ve%20Pozisyon%20-%2003_12_2021.pdf
Son çeyrek kur farký 413 milyon tahmin ediliyor. Yýl sonu 700 civarý kar beklyorum.
file:///C:/Users/User/OneDrive/Masa%C3%BCst%C3%BC/Hedge%20ve%20Pozisyon%20-%2003_12_2021.pdf
Son çeyrek kur farký 413 milyon tahmin ediliyor. Yýl sonu 700 civarý kar beklyorum.
4.çeyrekte hem denizcilik karlarý(pandemide navlun ücretleri dolar bazlý çok yükseldi) hem de Silopi Elektrik karý artan elektrik fiyatlarý sonucu(maliyetlerin artýþý az) patlayacak ve de sürdürülebilir,2022 de devam edecek.Geçmiþ yýllarda pek faaliyet karý üretemeyen Gsdho artýk farklý kulvarda olacak.Yýl sonu 700 milyonu aþan kar ve 6,50 civarý defter deðeri açýklayabilir.
Net döviz pozisyonu (gemiler bu kaleme dahil) denizcilikten gelecek 10 milyon dolar civarý faaliyet karý ile 180’den 190 milyon dolara çýktý diyelim. Buna göre 13 kuru ile sadece hisse baþý net döviz pozisyonu bile 5.5 TL oluyor. 2021 baþýnda hisse 2.50 TL civarý, dolar 7.35 civarý, denizcilikten faaliyet karý pek yok. Bir de Gsdde ile hemen hemen ayný seviyelerden 2021’e baþlamýþlar. Þimdi aralarýnda 1 TL’den fazla fark var. Nerden bakýlsa garip. (Navlun fiyatlarý düþüyor dense Gsdde’nin bundan haberi yok. Dolar düþüyor dense, 3. çeyrek kapanýþýndan 4.5 TL civarý yukarýda.)
Geçmiþ yýllarda denizcilik faaliyetlerinde kar yoktu,hatta yüksek amortisman,finansman giderleri nedeniyle zarardaydý,2021 yýlýnda durum deðiþti,sadece 2 kuru yük gemisi olan Gsdde karý 1.çeyrekten buyana her çeyrek ivmelenerek artýyor(7,8 - 28,8 - 63,5 milyon tl) hasýlat artýþý eþliðinde(2020/09da 28,1 milyon tl,2021/09da 109,8 milyon),7 kuru yük gemisine ulaþan Gsdho hasýlatý ayný dönemlerde 76 milyon tlden 335 milyona..doviz bazlý gelirler nedeniyle 4. çeyrekte kar patlamasý yapmasý normali..Döviz pozisyon fazlasýnýn çoðu gemilerin dolar bazlý deðerlemesinden kaynaklandýðýndan kur farký karý defter deðerini artýrýr,net kara yansýyacak kýsým ne kadar bekleyip göreceðiz.
Son düzenleme : ÇiftçiDede; 13-01-2022 saat: 09:29.
180 milyon dolar net döviz pozisyonu var ama gemiler net kara etki etmediðinden sadece özkaynaklarý artýrdýðýndan bunun 91 milyon dolarlýk kýsmý net kara katký yapýyor. Son çeyrekte denizcilikten gelecek 9-10 milyon dolarlýk faaliyet karý ile bu rakamýn 100 milyon dolara çýkmasýný bekliyorum. Hissenin mevcut piyasa deðeri ise 97 milyon dolar. 🙃
Baltic Dry’da 1800-2300 aralýðýna düþüþ bekleniyordu. (Aþaðýdaki baðlantýda son paragraf.)
https://ihsmarkit.com/research-analy...dry-bulk-.html
Þu anda 1873. Buralarda dip yasa bari.
https://en.stockq.org/market/global.php
Bu da baþka bir öngörü.
https://tradingeconomics.com/commodity/baltic
Ýnfodaki arkadaþ yemin etmiþ tüm mali bosaltmak istiyor sanýrým. Hayýr yatýrým fonlarý kar amacý gutmuyor mu? Bu nasýl insafsýzca satýþ. Beklenti mý bitti? Dolar bazliyi geçtim TL bazlý maliyetinin çok altýna satýyorlar.. karþýlayan kimse olmayýnca hisse serbest düþüsde. Daha 20 milyon daha var... Hayýr bilancoyu ne ara fiyatlayacagiz?? Yada fiyatlayacakmiyiz?
Yer Ýmleri