Benim bildiðim doholde de yatýrýmcýsýn,orda tek yazýn yok,allahýn her dakikasý burdasýn,ilginç cidden,arada aklýma ulan bu speðin adamý olmasýn diye takýlýyor,sonra düþünüyorum yok yok deðil diyorum))))))))))
Benim bildiðim doholde de yatýrýmcýsýn,orda tek yazýn yok,allahýn her dakikasý burdasýn,ilginç cidden,arada aklýma ulan bu speðin adamý olmasýn diye takýlýyor,sonra düþünüyorum yok yok deðil diyorum))))))))))
Polyanna üstat . Ben paramýn bir kýsmý ile trade ediyorum. Ortalama 1/3 u diyelim.2.10 ortalamami yaklaþýk 1.90 a indirdim. Miktar yüksek ama doðru. Ben hisseden ciksam da arada gelirim burada sana laf atar giderim. Senin içinde uçuþan kelebekler in de bir faydasini göremedik. Ýlk baþta iki basamaklý dedin. Sonra 25 cent. Þimdi 4 lira... Severek takip ediyoruz polyanna ustat
Hayýr elbet senin de hakkýn yazmak,ama bilgi veren fikir alýþveriþi yapýlabilen denizci arkadaþlar vardý,saðlam bilanço analizi yapanlar vardý ona laf çak buna laf çak topiðin huzurunu bozdun,kimse yazmýyor,bir de allahýn her dakikasý topikte bekçi gibi bekliyorsun,kimseye aman vermiyorsun,yapma böyle þeyler.Sen de zarar görürsün,millet rahatça her istediðini yazsýn,sen para baðladýysan bizi de gazozuna oynatmýyorlar borsada,biz de düþünce üzülüyoruz,biz de spek patron tahtacý herneyse çakallýk yapýnca kýzýyoruz,rasyolarýna bakýyoruz fiyata bakýyoruz isyan ediyoruz ,para bu kimse kolay kazanmýyor,o açýdan öyle fazla ileri geri yazma ,herkes özgürce yazabilsin.
Eh gamlý baykuþ sen de bu saçmalýklarla besleniyorsun,memnunsan yaptýklarýndan koca adamsýn yaz tabi
Yandýk bizim sitenin bekçisi iþten çýksam da arada ziyarete gelirim diyor ,yandýk valla)))))))))))
Bak burada bir ara bu hisseye 200 bin lotluk para baðlanmaz diye muhabbet döndü,o gün bendeki lot sayýsý bu rakamýn çok üstündeydi,üstelik zarardaydým,sonra baya karla sattým,þimdi kardaki miktarla devam ediyorum,sen o gün o kadar lotu olan vardýr falan demedin.Ben o günlerde kaðýtda toplam iki milyon lotun sahibini þahsen tanýyordum.Biz de para baðladýk,biz de bekliyoruz.Biz de zarara girdiðimiz zaman üzülüyoruz ama sabah akþam buraya gelip aðlamýyoruz,bu þekilde borsacýlýk olmaz,sen borsayý býrak.
Ýki milyon lot elbet tek kiþide deðildi,yanlýþ anlaþýlma olmasýn,tanýdýðým insanlardaki lot sayýsý o kadardý demek istedim .
Bak bak beni spek sanmýþ. Bir de her dakika buradaymisim.
Öncelikle ben en baþýndan beri þirketin finansallari iyi ama malesef yönetim kötü niyetli ve ky düþmaný diyorum. Bunu þirketin 20 yýllýk performansýndan görebilir siniz diyorum. Burada hedef gösteren 10 olacak , 4 olacak, 0.25 cent altý al üzeri sat diyen sensin. Ama spegin adamý benim. Ben hedef göstermiyorum sadece þirketin performansýný eleþtiriyorum . 20 yýldýr bu þekilde olduðu için onu da yüksek musadenle yönetimine baðlýyorum;).
Bu arada her dakika buradasýn demissin. Geçen arkadaþýn biri yazmýþtý. Forumda gecmiþ yazilari okumuþ. Kimse olmadýðýnda sen yazýyormuþ sun. Hem soruyormussun hem de kendi sorunu cevapliyormussun;)
Bu arada dohol de herkes isyanda. Orada da senin gibi polyanna bulursam ona da cevap vereceðim söz![]()
Yer Ýmleri