Tüpraþ’ýn da geçen yýl yüzüne kimse bakmýyordu ama þirketin faaliyetleri düzelmiþti, görülmek istenmiyordu. Þuan da Tüpraþ a talip çoktur. Eðer çok önemli bir olumsuz geliþme olmazsa yine bilgi kazanacak. Ege seramikte de olduðu gibi.
Tüpraþ’ýn da geçen yýl yüzüne kimse bakmýyordu ama þirketin faaliyetleri düzelmiþti, görülmek istenmiyordu. Þuan da Tüpraþ a talip çoktur. Eðer çok önemli bir olumsuz geliþme olmazsa yine bilgi kazanacak. Ege seramikte de olduðu gibi.
Vadeliler eksiydi. Q2 için Supramax vadeli 31000 dolar, Handysize vadeli 29750 dolar. Spotta Supramax 746 dolar azalarak 30883 dolara inerken, Handysize 361 dolar azalarak 31236 dolara indi.
1. çeyrek kapanýþ kurlarý belli olmuþ. Kur riski tablosuna bakmak 2021 son çeyrekte yanýltýcý olmuþtu. Sadece net yabancý parasal varlýk pozisyonuna göre 51 milyon TL civarý kur farký geliri yazýlabilir. (Belki bu rakam da yanýltýcý olabilir.)
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...vx3OTxyEv32uKw
Son düzenleme : meteor78; 31-03-2022 saat: 15:45.
Baltic Supramax 2808.00 -67.00 -2.33% - - - 22.62% 03/31
Baltic Handysize 1735.00 -20.00 -1.14% - - - 18.35% 03/31
Kötü günler çok çabuk geride kalacak diye düþünüyorum.
Getirsene bit yavrusu 3.20 kademesine de alalým 25 ten çaktýklarýmýzý.Kýçýndan korkan spek bozuntusu,bundan sonra hergün senle dans edeceðiz.23 ten vurmam 21-20 lere gel deðdir.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Ha þöyle 22 kesmez 21-20 de bekliyorum.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
gselman kardeþim bence sabýrdan baþka bir iþlem yapmaman en iyisi binlerce defa bakakaldým ben yükseliþlere ahhhh diyerek. Bu bir tavsiye yine de sizin için en iyisini siz bilirsiniz.
Haaaa böyle iþte yap etin kilosunu 150 TL yiyen yemeyen belli olsun deðil mi?
Yer Ýmleri