Artýk demir almak günü gelmiþse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan![]()
Artýk demir almak günü gelmiþse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan![]()
Dostlar bilançosu ne zaman geliyor bunun
Sayýn Meteor, dediðiniz gibi temettüyü süreklileþtirdiði ve karlýlýðý devam ettiði sürece biraz iskontodan kimse rahatsýz olmaz. Taþýrýz, ekleriz, yeter ki paydaþla paylaþsýn. dördüncü çeyrekte açýkçasý 2021 bilançosun beklentisi ile 2,70ten kýsa vadeli birkaç aylýk süreç için yatýrým yapmýþtým ama orta vade için hala ucuz olduðunu düþündüðümden yarýsýný tutmuþtum bilançodan sonra. Temettü haberi gelmese 1Ç bilançodan sonra verir çýkardým fakat temettü ve bedelsiz haberi gelince benim de bakýþ açým deðiþti, 4,00 civarý ekleme yaptým. Paydaþý ile bu verimde paylaþan bir þirket için fiyat cazipliðini koruduðu sürece satmayý anlamlý bulmuyorum. Yapýlacak þey belli, gemicilik faaliyetlerinden gelirleri takip etmek. Ýlginç te bir kaðýt, 2,70ten buraya birkaç ayda geldi ama geçen yaptýðý tavaný saymazsak ben yükseldiðini hissetmedim.
Hisseyi endeks ile paralel götürüyorlar diye düþünüyorum. Þu anda hemen hemen 4.02 zirvesindeki endeks deðeri ile 4.22’deki yani þimdiki endeks deðerini karþýlaþtýrýn. Gsdho bir adým öne geçti ama çok da arayý açmasýna izin vermediler. Bilanço sonrasý zincirlerimizi kýrarýz inþallah.
Yer Ýmleri