Sevgili Yatýrýmcý Dostlarým; þimdi Kchol, Sasa vb. þirketlerin patronlarýnýn ne kadar dürüst ve þeffaf olduklarý ile ilgili güzel yazýlar okuyorum. Ülkem ve o þirket yatýrýmcýlarý ile gurur duyuyor mutlu oluyorum.
Ben birazcýk Gsdho aldým diye çevremdeki dostlarým " ne iþin var o kan emiciler, üç kaðýtçýlar, ..." söylemediklerini býrakmadýlar. Ýnanýyorum ki þirket sahipleri ve ilgili departmanlarý kendileri ile ilgili her yazýyý okuyor ve patronlarýna aktarýyorlar. Konunun uzmanlarý da þirket profillerini incelerken patronun güvenilirliðini de mutlaka ekliyorlar. Acaba diyorum bu yaftayý, bu ve benzeri (Pnsüt, Eplas) þirket sahipleri nasýl üzerlerinden kaldýrabilirler. Hangisi olmak isterdiniz diye kendilerine soruyorlar mi? Yoksa burada teknik analiz, uluslararasý araþtýrma, haber atan deðerli arkadaþlarýn yazdýðýna göre herþey 10 üzerinden en az 9 puan. Tek eksik patrona olan itimat! O da kendi ellerinde diye düþünüyorum.
Rahmetli Hüseyin Nihal Atsýz' ýn " Vaktiyle bir atsýz varmýþ... derlerse ne hoþ! Hangi ruh anýlmakla olmaz ki sarhoþ?'"
Hepimiz bu fani dünyanýn birer meçhuluyuz. Önemli olan güzel anýlmak deðil midir? Var ise bir sýkýntýmýz onu da çýkýp açýk açýk anlatmak...
Herkese iyi pazarlar...[emoji1250][emoji191][emoji3478]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri