Ben de onu diyorum inatlaþtýkça ya kaybediyorlar ya da çok güzel fýrsatlarý kaçýrýyorlar yazýk ki bunun gibi abidik gubidik kaðýtlara takýlarak.
Ben de onu diyorum inatlaþtýkça ya kaybediyorlar ya da çok güzel fýrsatlarý kaçýrýyorlar yazýk ki bunun gibi abidik gubidik kaðýtlara takýlarak.
Ýnsan niye f/k 1 potansiyelli þirketi için geri alým yapmaz ki?![]()
Doðru patron var eðri var, þirket imajýný önemseyen var, kendi yatýrýmcýsýný soyma niyetinde olan var, var da var, aðustosa kadar temettüyü kendi küçük yatýrýmcýsýndan çýkarmaya niyetli bile olabilir kim bilir😀😀😀
Ttkom’da sektör sýkýntý, Enjsa ilk çeyrek bilanço kötüydü (sene sonuna doðru yüksek enflasyon yardýmýyla muhtemelen toparlar) ve döviz pozisyonu aslýnda sanýlan kadar yüksek deðil. Yüksek temettü vermek yerine borçlarýný azaltsa bence çok daha iyi durumda olabilirdi ve döviz pozisyonunun yüksek olmasý aslýnda yanýltýcý. Detay bilmiyorum ama hedge amaçlý pozisyon almýþlar galiba. Ben bu ikisini kesinlikle tercih etmezdim. Ýndes ucuz gözüküyor ve döviz pozisyonu güçlü ama Sahol, Gsdho gibi daha ucuz hisseler de var. Bu ikisindeki durum tam bir anomali. Ayrýca piyasa sektör de seçiyor. Mesela bir ara Krdmd, Eregl popüler iken þimdi THY, Tuprs, Alark popüler hisseler. winner1907 aslýnda þurada haklý biz piyasa ile inatlaþýp kendi kendimizi üzüyoruz, þurada ise haksýz burada Gsdho fanatiði biri yok ve Gsdho tarzýnda bu ucuzlukta baþka hisse de yok.
Son düzenleme : meteor78; 10-06-2022 saat: 12:13.
Sevgili Yatýrýmcý Dostlarým;
Burada komik olan bir þey mi var? Gülerek yazý yazmalar, insanlarla dalga geçmeler...
Ulan çakal patron iyi niyetli deðil bunu hepimiz biliyoruz. Zaten bir tanesi öldü gitti. Cehennemin dibine kadar yolu var.
Biz burada temel, teknik veriler üzerinden hareket etmeye çalýþýyoruz. 2'68 FK, 0.65 DD ile iþlem gören þirketin hissesini almýþýz. Sen neyin kafasýný yaþýyorsun.
Mzhld 27 iken Abi bu 300'e gidecekmiþ (80-90), 5/7 aralýðýnda silver gidecekmiþ (18/19), Aksue vardý önceden 5 liradan al (30/35) 50'lere gidecek dediler. Sadcee Aksue aldým 5'den 6'ya verdim. Bunlarýn hepsinin ederi 1 veya 2 lira, bunlarý alýp kazanýnca mi olacak iþler....
Þimdi piyasa 3/5 yerli çakalýn oyuncaðý olmuþ. Yabancý geldiði zaman! o da meçhul ya ilk bu kaðýtlardan almaya baþlar. Bunu eskiler iyi bilir. Pandemi döneminde gördük þirket bedelli açýklýyor, borç ödeyeceðim diye, 10 tavan...
Þimdilik bunu ortaya yazdým, bir daha salak saçma, insanlarla dalga geçen yorum yazan olursa direk etiketleyip...
Herkese selamlar
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seviyeli yaklaþýmýnýz için teþekkürler, gülen surat iþaretleri için de özür. Aslýnda ben de bunu diyorum, teknik temel yalan artýk BÝST’te. Bu tip kaðýtlar oyuncak. Kaldý ki dünya f/K oranlarý da bu sektörde bu seviyelerde ve ülkemiz ekonomik durumu da ortada. Yani öyle ucuz böyle ucuz deðil bu hisse. Pahalý bile avrupaya göre
gsdho ya pahalý demek güldürdü, detaylý anlatmaya üþendim.
Tamam siz gülün
Yer Ýmleri