Sevgili ortaklar,
Daha önceden de belirttiðim gibi(belirtmemiþ isem de bu olsun) bu hissede ve sayfada þirketim olsa beyaz yakalý olarak iþ teklifinde bulunacaðým liyakate sahip forumdaþlar var ve ben reelde ne iþ yaptýklarýný da hem merak ediyorum hem de çok iyi yer ve durumlarda olduklarýný tahmin ediyorum.
.
Sonuç olarak arada patron destekli gibi görünen yazarlar da çýksa da forum sayfamýz seviyeli,araþtýrmacý ve bilgi düzeyi iyi arkadaþlardan oluþuyor.Burada yine söylediðim gibi olumlu ya da olumsuz her fikir beyanýna saygýlýyýz ama veri-sayýsal destekli olursa kabulümüzdür.
.
Ben ki toplama çýkarmayý 52 lik desteden öðrenen örnek olarak (6 ile 7 yi topla kaç eder?)diye soranlara papaz diyen bir forumdaþ-ortaðýnýz olarak çook eleklerden geçtik ya da direndik.Bugün saðolsun fenerbahçeli kazanýcý arkadaþýmýzýn yazýlarýna bakarak bir trade yapayým dedim ve malýmýn tamamýný 4.465 aortla verdim ve sattýðýmýn yarýsýný da aldým ki onun gördüðü ve bizim göremediðimiz ne acaba diye.Saðolsun vali kebabý parasý çýktý aile bireylerimizin.
.
O yüzden demem o ki kaðýda-patrona-bir uzun þaçlýya aþýk olmaya lüzüm yok.Hepsinin yerine bir yenisi ve iyisi bulunur(da hiçbiri Brooke Shields ya da GSDHO gibi olmaz olamaz).Biz bu kaðýtla ne krizler geçirdik,neler gördük vesselam.Acýsý da kýymetli namussuzun tatlýsýda.Bu kaðýttan ayrýlamam en az 10000 lot evladiyelik býrakýrým(satar geri alýrým mutlaka).
.
Syg
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Yer Ýmleri