Originally Posted by
winner1907
Ýnanýn kaybeden arkadaþlar için üzgünüm ve ben demiþtim demek istemezdim ama biliyorsunuz yazdým. Keþke yazdýðým gibi olmasaydý ama durum ortada, her gün yok böyle ucuz böyle ucuz kaçacak kopacak çok yanýltýcý yazýlar yazýldý, ona tepki olarak yazdým her seferinde taþlandým. Deðerli arkadaþlar bir kez daha gemicilik sektörü en riskli sektör ve aslýnda tahta yapýcý da bunun farkýnda ama senelerdir hiç güven vermemiþ þirkete þöyle uçacak böyle kaçacak çýðýrtkanlýðýyla küçük yatýrýmcýyý çektiler. Daha da devam. Kimsenin aklýna getirmedikleri ama ben dayanamayýp yazacaðým, her krizde ilk, en uzun ve en þiddetli tepkiyi taþýma endekslerinin verdiði. Bir örnek vermek gerekirse 2008’de baltic dry index ne kadar düþtü bileniniz var mý? Yoksa ben yazayým yüzde 96! Yanlýþ okumadanýz dokuz deðil doksanaltý!!!Yani bu senedin sahiplerinin riskini düþünmenizi tavsiye ederim. Hele ki türkiye ekonomik durumu ve þirket yönetiminin geçmiþini hesaba kattýðýnýzda bu þirket için 2,5 f/K bile çok yüksek bir kez daha. Senet sahiplerine geçmiþ olsun, bir kez daha düþünmenizi öneririm, ben zararýn neresinden dönülürse kardýr lafýný önemserim, çok güzel fýrsat verecek gerçek holdingler var canýnýzý da sýkmayýn. Saðlýcakla
Yer Ýmleri