Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,07 10% 355,01 Mn 3,91 / 4,07
9,46 10% 2,03 Mr 9,00 / 9,46
4,40 10% 347,36 Mn 4,20 / 4,40
660,50 9.99% 372,72 Mn 660,50 / 660,50
43,60 9.99% 176,23 Mn 39,70 / 43,60
389,75 -9.99% 4,94 Mn 389,75 / 430,00
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
44,06 -9.97% 548,15 Mn 44,06 / 45,90
121,20 -9.96% 3,21 Mr 121,20 / 147,80
165,50 -9.96% 1,69 Mr 165,50 / 180,00
3,54 0.57% 24,09 Mr 3,52 / 3,69
113,20 9.58% 15,35 Mr 97,70 / 113,20
40,86 -0.97% 14,18 Mr 40,58 / 43,72
75,85 0.8% 10,72 Mr 74,20 / 76,10
308,50 -0.8% 9,92 Mr 306,25 / 309,50
21,20 3.62% 1,23 Mr 20,72 / 21,56
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
339,50 4.14% 8,94 Mr 331,75 / 345,00
774,50 -1.96% 3,49 Mr 771,50 / 792,00
100,90 1.77% 616,38 Mn 99,00 / 101,60
116,40 1.93% 273,16 Mn 112,60 / 116,70
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
36,00 2.68% 245,44 Mn 35,10 / 36,34
11,18 -0.18% 514,32 Mn 11,10 / 11,44
88,20 1.73% 812,44 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 203/429 ÝlkÝlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 3428 madde; 1,617 - 1,624 arasý.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alýntý Originally Posted by winner1907 Yazýyý Oku
    Meteor sizi de kutluyorum, 5 liradan beri bundan ucuz senet yok diyorsunuz, her gün daha da düþüyor, küfürler bana geliyor, garip ama gerçek
    Fiyat konusunda haklý çýkabilirsiniz ama temel olarak söylediðiniz hemen hemen her þey yanlýþ. Yukarýdaki söyleminiz de yanlýþ, benim öyle bir söylemim olmadý. Ben bankalar vs hariç Sahol’den sonra en ucuz iki hisse Gsdho ve Alark dedim. Ayrýca tahtasýnýn sýkýntýlý olduðunu için düþük pozisyon alýnmasý gerektiðini yatýrým tavsiyesi olmadan sene baþýnda da son zamanlarda da yazdým. Hatta yine yatýrým tavsiyesi olmadan bu hisse çok ucuz ama dönüþü görmeden de asla almam yazdým. Sadece Gsdho baþlýðýnda yazýyorsunuz (öncesinde Tuclk baþlýðýnda yazýyordunuz galiba yine çok düþük fiyatlar bekliyordunuz ve fiyat ilk yazdýðýnýz yerden yukarýda. Gsdho’da böyle olacak demiyorum çünkü bu tahtada her an her þeyin olabileceðini yaþayarak öðrendim), sürekli yazmayacaðým deyip buraya tekrar geliyorsunuz, hisse tepki yükseliþinde 4.82 iken deðil de düþünce yazýyorsunuz, bu nedenlerle inandýrýcýlýðýnýz olmuyor sýkýntý burada. Ben sizin gibi birini hisse net’te daha önce görmedim. Daha önce sizin gibi sadece bir iki baþlýkta ve sadece olumsuz yazan birini gördüm diyen varsa yazsýn.
    Son düzenleme : meteor78; 20-06-2022 saat: 22:36.

2. Hem fiyat konusunda haklý çýktým her seferinde hem de temel açýsýndan yazdýklarýmý sizin bilmemeniz, bihaber olmanýz nedeniyle öyle düþünüyorsunuz...

Bugüne kadar hurda fiyatýyla gsdho fiyatýný bir kez dahi iliþkilendirdiniz mi? hayýr, oysa en büyük korelasyondur gemicilik ve hurda, dünya bilir.

neden tuclk ve gsdhoda yazdým sadece onu da yazayým. sadece okuyordum, ama aylardýr Twitter'da burada neredeyse hep bir aðýzdan gsdho ve diðer senet parlatýlýnca, iþin ilginci ikisi hep ayný hesaplardan sosyal medyada yapýlýnca oyun olduðunu düþünüp yazdým, sonrasýnda gelen yorumlardan sonra da infial yaþayýp uzattýkça uzattým, teþekkür beklerken küfür yediðim için. aslýnda benim hatam doðru.

benim tecrübem patronu tahtacýsý düzgün olmayan þirketten bir þey olmaz ve parlatýlýnca bilin ki arkasýnda bir oyun var.

Ýnanýn bu son yazýmdýr ne bu baþlýkta ne baþkasýnda bir daha yazmam.

Kýrdýklarýmdan özür dilerim, faydam olan olduysa da helal olsun.

Bir kez daha, umarým siz haklý çýkarsýnýz, gsdho forumdaþlara daha fazla kaybettirmeden çok hýzlý ve çok yukarýlara artar bistin en pahalý hissesi olur yakýnda. içtenlikle söylüyorum.

Gerçekten hurda fiyatlarýný izlemek lazým, handy supranýn yaný sýra, korelasyon daha yüksek olur gemicilik senetleriyle, bakarsýnýz siz de.

Hurdanýn 350 dolardan tekrar yükseliþe geçmesi, gsdhonun da onu takip etmesi, bedelsiziyle temettüsüyle de hurdadan kat ve kat fazla artmasý dileðiyle.

Gözü aydýn çoðu arkadaþýn gerçekten son mesajým, an itibariyle her düþüþ beklediðim zaman daha da düþtü o yüzden kimse gönül koyamaz. Benim lafýmla satan olduysa da yarýn yerine koyarsa önemli ölçüde zarar azaltmýþ olur, o da dua eder zaten

Bu andan sonrasý için beklentim ne düþer ne çýkar, hiç beklentim yok, kimse bu andan sonra önceki yazdýklarýmla ne satsýn ne alsýn. 1 saat önce yazdýklarým bile HÜKÜMSÜZDÜR.

Tahtacýya, patrona güveni varsa, navlunu, hurdayý, endeksi, yurtdýþýný, yurtiçini takip eder karar verir insan zaten.

Bir bakarýz gerçekten tepki verir sertçe herkes rahatlar.

Umarým olur.

Hepinize bol kazançlar, saðlýk esenlik dolu günler.

Gözünüz aydýn ben kaçtým

3.  Alýntý Originally Posted by winner1907 Yazýyý Oku
    Hem fiyat konusunda haklý çýktým her seferinde hem de temel açýsýndan yazdýklarýmý sizin bilmemeniz, bihaber olmanýz nedeniyle öyle düþünüyorsunuz...

Bugüne kadar hurda fiyatýyla gsdho fiyatýný bir kez dahi iliþkilendirdiniz mi? hayýr, oysa en büyük korelasyondur gemicilik ve hurda, dünya bilir.

neden tuclk ve gsdhoda yazdým sadece onu da yazayým. sadece okuyordum, ama aylardýr Twitter'da burada neredeyse hep bir aðýzdan gsdho ve diðer senet parlatýlýnca, iþin ilginci ikisi hep ayný hesaplardan sosyal medyada yapýlýnca oyun olduðunu düþünüp yazdým, sonrasýnda gelen yorumlardan sonra da infial yaþayýp uzattýkça uzattým, teþekkür beklerken küfür yediðim için. aslýnda benim hatam doðru.

benim tecrübem patronu tahtacýsý düzgün olmayan þirketten bir þey olmaz ve parlatýlýnca bilin ki arkasýnda bir oyun var.

Bir kez daha, umarým siz haklý çýkarsýnýz, gsdho forumdaþlara daha fazla kaybettirmeden çok hýzlý ve çok yukarýlara artar bistin en pahalý hissesi olur yakýnda. içtenlikle söylüyorum.

Gerçekten hurda fiyatlarýný izlemek lazým, handy supranýn yaný sýra, korelasyon daha yüksek olur gemicilik senetleriyle, bakarsýnýz siz de.

Hurdanýn 350 dolardan tekrar yükseliþe geçmesi, gsdhonun da onu takip etmesi, bedelsiziyle temettüsüyle de hurdadan kat ve kat fazla artmasý dileðiyle.

Gözü aydýn çoðu arkadaþýn gerçekten son mesajým, an itibariyle her düþüþ beklediðim zaman daha da düþtü o yüzden kimse gönül koyamaz. Benim lafýmla satan olduysa da yarýn yerine koyarsa önemli ölçüde zarar azaltmýþ olur, o da dua eder zaten

Bu andan sonrasý için beklentim ne düþer ne çýkar, hiç beklentim yok, kimse bu andan sonra önceki yazdýklarýmla ne satsýn ne alsýn. 1 saat önce yazdýklarým bile HÜKÜMSÜZDÜR.

Tahtacýya, patrona güveni varsa, navlunu, hurdayý, endeksi, yurtdýþýný, yurtiçini takip eder karar verir insan zaten.

Bir bakarýz gerçekten 4.05'ten tepki verir yarýn gerçekten sertçe, sonuçta desteklerden biri, herkes rahatlar.

Umarým olur.

Gözünüz aydýn ben kaçtým
    Hurda fiyatlarý ve arzý nasýl etkilediði ile ilgili Twitter’da Selim Kaya yazmýþtý. O açarsa daha doðru olur. Ben detayýna girmeden arz tarafýný yazdým. Vadeli fiyatlar ve navlun fiyatlarý kuru yük tarafýnda belirleyici olandýr diye takip ettiðim yabancý uzmanlar yazýp çiziyor. ÝNA ya da çarpan analizi ile deðerleme yapan zaten bunu bilir, bunu tartýþmaya bile gerek yok. Ýþin baþka bir boyutu olarak deseniz ki gemi yapým maliyetleri düþüyor bu nedenle arzýn artmasý kolay olur, gemi fiyatlarý ortada. (O bilgiyi neden paylaþtýðýmý analitik yaklaþýmýnýzla anlamanýzý beklerdim.) Ayrýca yeni gemi yapýmýnda LNG taþýma gemileri vs öncelikli. Kuru yük tarafýnda filo büyümesi çok düþük. Çünkü Ukrayna savaþý ile dünya için asýl öncelik bu duruma geldi. Ayrýca ben bu iþin uzmaný kesinlikle deðilim sadece yabancý uzmanlarý takip ediyorum. Bunlarýn içlerinde denizcilik fon yönetici de var. Ben pek bilmesem de Selim Kaya bu konularý daha iyi açabilir.

https://twitter.com/__selimkaya/stat...1NaCuAIDf2In0w

4.  Alýntý Originally Posted by winner1907 Yazýyý Oku
    Hem fiyat konusunda haklý çýktým her seferinde hem de temel açýsýndan yazdýklarýmý sizin bilmemeniz, bihaber olmanýz nedeniyle öyle düþünüyorsunuz...

Bir bakarýz gerçekten tepki verir sertçe herkes rahatlar.

Umarým olur.

Gözünüz aydýn ben kaçtým
    Bir hisse hakkýnda çok kiþi yaziyor çiziyor diye, o hisselerde oyun var, dümen dönüyor diye düþünmek çok yanlýþ olur.

Bu mantikla giderseniz belki bir kaç hissede haklý cikabilirsiniz ama çok daha fazlasinda yanilirsiniz.

Örnek olarak gsdho da teziniz sizi hakli cikarirken, eregl, sasa, þise, hekts, alark, gibi bir çok hissede yanilirsiniz.
    Sonuc olarak bir doðru, beþ yanlýþ. Bence sizi uzun vadede haksiz çýkarýr.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. https://youtu.be/a84XMkasjT4.Hisse net Ankara Buluþmasý 3 Kasým 2007
    .
    Bu videoyu iyi izleyin yaklaþýk 15 yýl olmuþ.Kimler geldi,kimler geçti.Kimler nereye geldi(TV ve sosyal medyadan görüyorsunuz zaten).Çok deðerli arkadaþlar vardý o toplantýda.Kimisi de rahmetli oldu.Hisse net böyle bir yerdi diye paylaþtým.Naçizane katýlýmcýlardan biri de bendim.Her yer ve her alanda kalite yerlerde maalesef.
    .
    Syg
    Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.

6. bu gün gelen habere baktým..ilgimi çekti bilanco baktým takas baktým grafik baktým..söyle boyle..
    kasa para dolu..kar sermayenin 2 katý ..öz kaynak semayenin 9 katý..
    20 kr kar payý % 122 bedelsiz verýyor..mayýsta kagýt kople el deðiþtirmiþ..o satýþlar eskiden olsa coktan 3 lere gelirdi..basanlar 3 gundür geri gelmeye baþlamýþ..
    þöyle olur böyle olur..ne olursa olsun mal deðerine gelir..12 fiyat cýkýyor..izlemeye aldým..al sat tavsiyesi deðildir..

7. NAVLUNLARDAN KAN ÇEKÝYORLAR
    Screenshot_20220622-162036_Samsung%20Internet.jpg

SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by memo Yazýyý Oku
    NAVLUNLARDAN KAN ÇEKÝYORLAR
    Screenshot_20220622-162036_Samsung%20Internet.jpg

SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizi ilgilendiren kýsým supramax ve handysize.
    O kýsým saðlam duruþ gösteriyor.

Panamax, 60,000-79,999 dwt. panama kanalýnda geçebilecek standarttaki gemiler. Genellikle ABD limanlarýndan tahýl, kömür ve demir cevheri taþýrlar.Bu emtialarýn fiyatlarýna duyarlý oluyorlar haliyle.

Capesize'lar 110,000-199,000 dwt. panama kanalýndan geçemeyecek kadar büyük gemiler. Atlantik ve ümit burnu civarýnda ticarete konu oluyorlar. Dünyada sadece birkaç liman onlarý tam yüklü durumda barýndýrabilyor. Süveyþ kanalý 2009'da derinleþtiðinden oradan geçebiliyorlar.

Brezilya'dan Çin'e, Avustralya'dan Çin'e, Güney Afrika'dan Çin'e ve Güney Afrika'dan Avrupa'ya olan rotalarý izliyorlar.
    Bu gemilerle de aðýrlýklý olarak demir cevheri - kömür daha az oranda da olsa tahýllarý daha uzun mesafe rotalarda taþýmak için kulllanýyorlar.

https://www.gsdmarin.com.tr/
    32000 - 63104 DWT kapasite arasý GSDHO filosundaki gemilere gelirsek;

Kendi güverte üstü vinci olan küçük/orta tonajlý gemiler uzunluk ve su çekimi kýsýtlamalarý olan küçük limanlar için idealdirler. Geminin yük donanýmý, yük yükleme ve tahliyesine yönelik altyapý eksikliði bulunan limanlarda hizmet verebilmelerine imkân veriyor.

Demir cevheri, kömür, çimento, bitirimli çelik, gübre ve tahýl gibi kuru yük taþýma kapasiteleri yanýnda bu dökme yük gemileri küçük hacimli kuru yük nakliyesinde kullanýlýrlar ve hatta farklý ambarlarda farklý yük çeþitlerinin taþýnmasýna da imkân tanýrlar.

Baltic Dry Index'deki cape ve panama size gemiler global ekonomiden daha çok etkilenirken, handy ve supra sýnýfý ise daha fleksibl gözüken - kendi lehlerine geliþen statükoda- daha esnek ticaret avantajlarýný yakalayabiliyor gibi duruyor?
    Son düzenleme : aokan1973; 22-06-2022 saat: 19:53.
    Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!

Sayfa 203/429 ÝlkÝlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •