Hem fiyat konusunda haklý çýktým her seferinde hem de temel açýsýndan yazdýklarýmý sizin bilmemeniz, bihaber olmanýz nedeniyle öyle düþünüyorsunuz...
Bugüne kadar hurda fiyatýyla gsdho fiyatýný bir kez dahi iliþkilendirdiniz mi? hayýr, oysa en büyük korelasyondur gemicilik ve hurda, dünya bilir.
neden tuclk ve gsdhoda yazdým sadece onu da yazayým. sadece okuyordum, ama aylardýr Twitter'da burada neredeyse hep bir aðýzdan gsdho ve diðer senet parlatýlýnca, iþin ilginci ikisi hep ayný hesaplardan sosyal medyada yapýlýnca oyun olduðunu düþünüp yazdým, sonrasýnda gelen yorumlardan sonra da infial yaþayýp uzattýkça uzattým, teþekkür beklerken küfür yediðim için. aslýnda benim hatam doðru.
benim tecrübem patronu tahtacýsý düzgün olmayan þirketten bir þey olmaz ve parlatýlýnca bilin ki arkasýnda bir oyun var.
Ýnanýn bu son yazýmdýr ne bu baþlýkta ne baþkasýnda bir daha yazmam.
Kýrdýklarýmdan özür dilerim, faydam olan olduysa da helal olsun.
Bir kez daha, umarým siz haklý çýkarsýnýz, gsdho forumdaþlara daha fazla kaybettirmeden çok hýzlý ve çok yukarýlara artar bistin en pahalý hissesi olur yakýnda. içtenlikle söylüyorum.
Gerçekten hurda fiyatlarýný izlemek lazým, handy supranýn yaný sýra, korelasyon daha yüksek olur gemicilik senetleriyle, bakarsýnýz siz de.
Hurdanýn 350 dolardan tekrar yükseliþe geçmesi, gsdhonun da onu takip etmesi, bedelsiziyle temettüsüyle de hurdadan kat ve kat fazla artmasý dileðiyle.
Gözü aydýn çoðu arkadaþýn gerçekten son mesajým, an itibariyle her düþüþ beklediðim zaman daha da düþtü o yüzden kimse gönül koyamaz. Benim lafýmla satan olduysa da yarýn yerine koyarsa önemli ölçüde zarar azaltmýþ olur, o da dua eder zaten
Bu andan sonrasý için beklentim ne düþer ne çýkar, hiç beklentim yok, kimse bu andan sonra önceki yazdýklarýmla ne satsýn ne alsýn. 1 saat önce yazdýklarým bile HÜKÜMSÜZDÜR.
Tahtacýya, patrona güveni varsa, navlunu, hurdayý, endeksi, yurtdýþýný, yurtiçini takip eder karar verir insan zaten.
Bir bakarýz gerçekten 4.05'ten tepki verir yarýn gerçekten sertçe, sonuçta desteklerden biri, herkes rahatlar.
Umarým olur.
Hepinize bol kazançlar, saðlýk esenlik dolu günler.
Gözünüz aydýn ben kaçtým

Yer Ýmleri