Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
.
Arkadaþlar anladýðým kadarýyla dolarý bilerek yükseltenler isterlerse düþürürler,düþürecekler ona göre hareket edin GSDHO da diyor.Peki ne yaptýlar da yükseldi ve þimdi ne yapmýyorlar(yapacaklarý birþey var da o da kar etmez artýk,macun tüpten çýktý bence) acaba.
.
Gerçekten size göre ne yaptýlar ya da yapmadýlar da dolares 7 den 18 e gitti bizde 1.84 ten aldýðýmýzý 4.5x lerden sattýk acaba.Bunu da yorumlarsanýz sevinirim.
.
Syg
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Üretim ekonomisi yýllarca dolar sabit kaldý bu ülkede cari açýk verdi þimdi dolar yüksek ithal mala olan talep azaldý tabi bunun bi bedeli var oda enflasyon artý fýrsatçýlar da var tabi ama dolarýn düþtüðünü hep beraber görecz ytd
https://youtu.be/DMUR-ZVsaTw
Dk 29 Mehmet Aþçýoðlu
Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
Dk:39:35 daha detaylý.
dýþ ticaretin finansmanýndan kazanýlan spread'den bahsedilmiþ.
Yunus þahin ve info'nun navlun endiþesi ile pozisyon azaltmasýný da söylüyor sn. Aþçýoðlu.
Hakikaten çok düzgün, özü sözü bir adam.
Son düzenleme : aokan1973; 03-08-2022 saat: 08:14.
Dostum net olarak ne gorduysem yaziyorum burada..
Ama Net olarak dusecek veya Cikacak diyen bir borsaci olmaz olmamali buyuk bir vebal ve hatadir bu..
Tahtada olanlar ortada riskinizi kendiniz degerlendirin Lutfen..
Tetikci araci kurum artik Osmanli dedigimden beri 8M lot mal satti.
Bunlar gercek satislar Fake degil KY dokmek icin degil.. 2li dip vs. Laflariyla piyasadan alici gelmeye basladigindan beri 4.10 gosterip gosterip mal verdi.. Zira bist coþtugu gunlerde GSD geri kaldi gidecek gibi yapip gitmedi..
Cok kýsa vade goruntusu hos degil..
Kredili Kaldiracli islem yapanlara dikkat edin demistim ztn.
Unutmayin Borsa bu kimse bilemez!!
Spegin aklindan gecenleri kimse bilemez..
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri