10 yýlda bir kaðýtlar bunu yapar..
10 yýlda bir kaðýtlar bunu yapar..
Son düzenleme : acemi09; 01-11-2022 saat: 20:40.
al sat tavsiyesi deðildir.
0,5 $ kýsa hedef..ama bu tahta da kimsede de tek lot kalmýyacak vaziyet öyle..1 puana trade devam
bu da günlük tl bazlý
bazýlarýna ..uzak geliyor..bu gün vakýf gene tahtayý berbet etti..ama nasýlsa onda bitecek..piyasa böyle giderse ki mecbur gidecek..bu enfilasyona göre paranýn gidecegi hiç bir yer yok..2023 de enfilasyon dahada beter olacak bu gidiþle..seçim nedeni ile..20 tl nin altýnda artýk holding bulmak zor olacak
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Önce akþam al sabah satcýlar dökülür.Aksam kapanýþ seansýnda,herkesin telafuz ettiði karanlýk odada yüklü
alýr,zabahýnan alýþýþta 2 kademe 3 kademe ne yakalarsa satar.Ondan sonra günlükçüler sabah açýlýþta veya açýlýþtan
10 dak. sonra alýr,grafik çalýþýr,ne yakalarsa satar.Daha sonra beklenti yi kovalayanlar sýký tutunur.Onlari dökmek biraz daha zordur.
Misal bu yüzde 122 bedelsiz haberi fiyatlanýr.Yaw ne olacak bedelsizden diyenler çýkbilir.Fiyatlanmadýðýný 25 senedir görmedim.En son
tenekenin içinde altýn olduðunu görebilenler kalýr.Bu türün indi,çýktý,düþtü kalttý ile iþi olmaz.Bunlar eninde sonunda tahtacýdan,skipilatörden,þirket sahibinden her neyse.. parayý alýr.Þirketin kasasýnda 3.568.750.000 TL.karþýlýðý döviz var.Piyasa deðeri 2.767.500.000 bu matematikte bir gariplik yok diyen gitsin kumda oynasýn.Pekiii sorun ne neden bu fiyatta fiyatlanýyor.
Temel sorun T.yýlmaz.Hakim ortak konumuna geçmesi yetmez.Þirket sektörel diþ ticaret olarak kuruldu.Baþka büyük ortaklarda var.Onlarýn malý,elllerindeki hisseler T.Yýlmaz a geçerse veya birlikte hareket etme konusunda anlaþýrsa.O zaman gerçek deðeri ile fiyatlama kýsa sürede olur.Bol kazançar olsun.Bence herkes yukarýda saydýðým borsacý türünden hangisi olduðuna karar vermeli.Ben hepsinde de ayrý ayrý baþarýlý olan borsaçý gördüm.YTD
Sn Vesper
Yazdiklariniz tam isabetli.
Bu tahtayi digerlerinden ayiran ozelligi Zulmetmeye Aþýk olmasi.
Ben kendi adima yazdiginiz 3 tip borsacininda yaptigini yapiyorum bu tahtada..
Hic dokunmadigim lotlarim oldugu gibi
Al Sat Kredi Kaldirac vb. Islemlerle Zor olaninda pesindeyiz..
Borsa Artik Eski Borsa Degil..
Yatirimci artti
Finansal okur yazarlik artti..
Degere verilen onem arttii.
Nitekim yillarca 200kademede in cik yapan hisselerin katlayan rallilerine sahit oluyoruz.. Garanin, Vakifin vb. 2 haftada 3e katladigini gordum hepimiz..
Piyasada Yatirimci artik ucuzlugu affetmiyor..
Alim gucu daha yuksek olsa yahut sermayeyi butarafa kaydirsalar baska dunyalara yelken acacagiz..
Ana Lot sahiplerinin patronlarin paralari eridi su fiyatlarla su enflasyonda..
En Cokta Zulmetmeye asik GSD spegimizin parasi kusa dondu..
Oyle 50-100 kademeyle indir kaldir tatmin edemez artik bunu..
O hedefine gidecektir..
Biz kalacak miyiz becerebilecek miyiz bilemem..
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+3 +5 +7 den aþaðý artan yok biz burda resmen kürek mahkumuyuz 6,17 yi görüp diðer bakýþýmýza 6.08 git gel daha çok para kazanýlýyor anlaþýlan bizde öyle yapalým bari
Yer Ýmleri