Sayýn Rowing'in sitemi kýsmen de olsa haklý... Gerçi holdingin bu konuda mutlaka geçerli ve haklý sebep ve mali politikalarý vardýr. Ama yine de holding yetkilileri þayet burayý okuyor ise sitemlerimizi de buradan iletmiþ olalým![]()
Sayýn Rowing'in sitemi kýsmen de olsa haklý... Gerçi holdingin bu konuda mutlaka geçerli ve haklý sebep ve mali politikalarý vardýr. Ama yine de holding yetkilileri þayet burayý okuyor ise sitemlerimizi de buradan iletmiþ olalým![]()
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
GSD Holding'in 31 Mayýs 2023 tarihli KAP'a yaptýðý YATIRIMA YÖNELÝK açýklamayý da gözardý etmemek gerekir diye düþünüyorum.
Haber þöyleydi :
Þirketimizin %100 oranýndaki baðlý ortaklýðý GSD Shipping B.V. ile Sumitomo Corporation garantörlüðünde baðlý ortaklýðý Sumisho Marine Co. Ltd. arasýnda, Japonya'da inþa edilecek bir adet kuru yük gemisi yapýmý konusunda, niyet mektubu imzalanmýþtýr
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1155091
2 Tane yapým aþamasýnda gemi vardý.Faaliyet raporunda biri aðustosta teslim olacak diyor.Diðeri ne zaman teslim olacak bilen var mý.Bir de bu iki geminin paralarý ödendi mi.
Toplamda 9 gemimiz olacak.Mayýs sonunda anlaþmasý yapýlanla beraber 10 eder.Þu anda yedi gemiden kira geliri alýnýyor.Ýki yýl sonra 10 gemiden alýnacak.Yüzde elli kapasite artýrýmý demektir.
paralar kkm de deðerleniyordu zaten gssde de bedelli yaparak parayý hazýr etmýþtý ve o da kkm de ýdý . hem gsd hem gsdde kkm de parasý yok buyuk ýhtýmalle kaln son odemelr teslýmatla yapýlýr .
þirket çok çok þefaf olduðu için açýklama yapmýyor
teslimatlar eylül idi ama aðustosa çekildi
. Nehir Maritime Limited’in faaliyete baþlama tarihi gemi inþasýnýn tamamlanma tarihi olan Eylül
2023 olarak öngörülmektedir
gsdho aðustos diyor gsdde eylül diyor çokta önemli deðil
çok fazla katkýlarý olmayacak bu gemý endeksýyle
Bu holding finans, denizcilik ve enerji sektörlerindeki faaliyetleri ile güzel yerlere gelecek inþ... ben güveniyorum...
Bazý Aracý kurumlarýn önerdiði bir hisse
fakat çok ciddi bir hareketlenme yok
Ýþlem hacmi düþük
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri