Handysize ý göremedim
Handysize ý göremedim
Haftalýk RSI deðeri 51,56, Aylýk RSI deðeri 62,37
Biraz daha yol almasý gerekiyor... iyi yolda yürüyor...
Endeks yukarýya döndüðü anda her þey deðiþir...
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Bugün kademeli alýmlarýmý tamamladým... Artýk üstüne yatýp bekleme zamaný... herkese bol kazançlar olsun
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Bu yýl temettü falan olayý var mý arkadaþlar.Uzun süredir kaðýdýn yatýrýmcýsý deðildim ,o açýdan o konudan biraz uzaðým.Bilgisi olan var mý
Bu hisseyi bilen temel analiz tuzagina dusmez.
1- Bir hissenin ilk once sahibine bakacaksin gerisi teferruattir. Huylu huyundan vazgecmez. Gecmis 10 senede ucuzsa bundan sonrada ucuz olacak
2- Tarihinin en Parlak donemi 2021 ve 2022 NAVLUNLAR tarihi rekorlar kirarken (BDI 5bin usd, Handysize, Supramax bugun fiyatinin x3 katiyken) Ve Dolar ayni donemde 9dan 18e tirmandiginda bile ki herhangi bir hissenin tarihinde bukadar buyuk atesleyici yakit olsa x5 yapardi, bu hisse anca 2 liradan 4e gitmistir (bolunme oncesi fiyati) ayni donem butun borsa 1e3 yapti yani herkesten yine geri kaldi hemde bu hikayelerle.
Yok dolari var yok silopi aman aktif varligi þoyle boyle anca oyalanirsiniz dostlar ve cogu hisse cok cok daha fazla gider sebebi PATRON
3- Peki ben niye buradayim.. Benim için Trade hissesidir. Algoritmalarini yakalayan iyi para yapar Patronu gibi ( soyledigim kolay degil ama hisseyi ezberleyene cok ekmek yedirir)
4- 1e5, 1e10 yapmaz mi yani derseniz. Supriz bir ortaklik, silopi halka arzi, yeni bir sektore yatirim, sirketin satilmasi gibi siradisi bir haber gelirse olmaz degil fakat buda loto beklemek gibi burseydir bu hissede..
Bol Sans.
Ytd.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imzamý atýyorum ama þerh düþeceðim noktalar var .4, madde de yazýlanlaRDA OLSA SU AN ANCA TARIHI TL ZIRVE TEST EDER BIRAZCIK KÖPÜK YAPAR KALIR .SONRA SÜZÜLE SÜZÜLE GERÝ GELÝR .
BAHSEDÝLEN 1 E 10 OLMASI ICIN ÇOK YUKSKE MIKTARDA PÝYASADAN MAL DEPO EDILMSI LAZIM 250/300 MÝLYON MAL CEKILECEK PÝÞYASADAN BASKA YOL ANCA BUNLAR ÝÞ YAPAR
Valla kaðýdýn yýllardýr baský altýnda olduðu elbet doðru.Ama kaðýdýn yýllardýr çok ucuz olduðu da doðru.Kaðýt tarihi boyunca hiç pahalý olmadý.Bundan iki yýl önce navlunlar uçtuðunda da ucuzdu þimdi de ucuz.Benim buna yatýrým nedenim gelecek buhranda bizim iç dinamiklerimize güvenmemem.Ýç piyasaya hizmet veren tüm sektörler dayak yiyecek.Hammaddeyi dolarla ithal ederek üretim yapýp ihracat yapan þirketler de hammadde maliyeti nedeniyle dayak yiyecek.Bu þirket tüm bu dinamiklerden baðýmsýz.Tüm olayý navlun fiyatlarý ve dolar tl paritesi.E dolar tl paritesi malum ondan eminiz o hep ama hep yukarý gidecek,navlunlara gelince iki yýl önceki anormal artýþý dýþlarsak aslýnda yýllardýr þu anki seviyesinde gitmiþ.Bu seviyelerde de hep kar etmiþiz.Ýki gemi daha eklenecek bu da yüzde otuz kapasite artýrýmý demek.Gelen buhranda bu þirket bana güvenli liman olarak gözüktü.Ondan burdayým,baya aldým alýmlarýma da devam edeceðim.
Ha trade ile para býrakýr mý,elbet býrakýr,kaðýt uçar gider mi,pek sanmam kaðýdýn doðasýnda spekülatif artýþ ve düþüþler yok.Borsa bu ara iyi bir yatýrýmmýdýr,borsada olmak lazým mý ,bu son soru milyon dolarlýk soru,cevabýný bilen zaten zengin olur.Ýlla borsada olunacaksa bu kaðýt alýnýr mý,buna cevabým kesinlikle alýnýr,bu þirket bence borsada güvenli limanlardan biri.
Yer Ýmleri