https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...LADzHjEQQ&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...LADzHjEQQ&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Demiþtik ,bu turgut kuzen global ve turcas bunlar enteresan üçlü ,turcas ve gsd zaten daimi zarar global bu sene enteresan mutlu kuzen ,gdh nin tarihi rnteressn bu turgut mutlak azýnlýk hisse ile giyim sektörü lideri gsdh yi biyirdi tekstil banki yok etti ,garip bi gemi iþine girdi ,gsdh nin piyasa ederine bakin sýrf tekstil kalsaydý su an eder inin 3 katý olurdu ,turgut un hisselerininde yüzde 25 lere çýkmasý enteresan ,þirket parasýyla diðer paylarý ele geçiriyor ,d,d altý iþlem girmesi boþa deðil ,þirkete çok acil kayyum atanmali, yoksa hem devlet vergiselde hem k,y hisselerde zarar devam tek kazanan turgut ,bu turgut ve avanesi zaten sevmez k,y ,yi ,bol þans desek turgut lama hamurtlama devam ediuor yüzde 25 e çýkmýþ takip etmeye li vay benee
Þirketin ypp 5.964 mia.Özsermayesi kadar ypp var.bu piyasada ucuz kalmýþ hisse..Çünkü çarpanlarý çok güzel,þirket her çeyrek kar ediyor,%68 ortaðý gsdde 6 gemisi var,iþtirakleri karlý..Net borç 2.112 mia artý..Kasa para dolu..Yýlý 1 milyar üzeri net kar ile kapatacaðýný tahmin ediyorum..Borçsuz,kar eden þirketleri her zaman beðenmiþimdir..Patron sýkýntýsý olsa da,bilanço sürükleyicidir,geçmiþ yýllarda PD 427 milyon dolar idi,þu an 189 mio dolar..Geçmiþe gidersk bugünkü kur ile 12 tl bir fiyat karþýmýza çýkýyor..
Yavaþ yavaþ geliyorum.
Gesendet von meinem SM-S918B mit Tapatalk
Tahtaya ilgi artmaya baþlamýþ.![]()
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
þirket silopi elektiðin %9.60 ortaðý.2015 yýlýnda %15 hissesini 125 mio$ satýn almýþ daha sonar 2020 yýlýnda %5.40 oranýndaki hissesini 45 mio$ satmýþtý..Ben olsam geriye kalan hisseleride min 80 mio $ satarým,bu para ve kasadaki para ile 150 mw res veya ges kurarým..Enerji iþine buradan giriþ yaparým..Acaba YK bu olasýlýðý düþünüyorlar mý bilmiyorum..Aklýn yolu bir..Dünya bu yöne gidiyor..
2. bir husus krediye eriþimin zor olduðu dönemdeyiz,o zaman faktoring ve yatýrým bankasý bu süreçte iyi bir kar yazabilir..3.Ç bilançoya göre hisse fiyatý yukkarý gitmesi lazým,temel bunu söylüyor,lakin burasý borsa,her þey olabilir..Endekse baðlý yönümüz..Tahtacý daha ne kadar aþaðý vurar belirsiz,endeks yukarý giderse götürür..
Hersey niyet ile ilgili.
80 milyon dolara satýn alýnan silopi ekektrik hissesinin 30 milyon dolara iade edilme olasýlklý hilkat garibesi bir anlaþmayla adamlarýn niyeti nedir acaba!!??:
büyük oranda borsada halka açýk Gsdho nun 50 milyon dolarýný cuka mý yapmak,, yoksa bu 80 milyon dolardan gsdho ye artý deðer mi oluþturmak?
Bu anlaþma bittiðinde gsdho nun kasasýna girecek “80 milyar dolar + 4 yýllýk bileþik faizi” altýndaki bütün rakamlar gsdho nun uðratýldýðý zarar demektir. Bir baþka deyiþle, bu fark, ince ayar marifetletle Gsdho nun kasasýndan alýnýp Park holfig veya birilerinin kasasýna aktarýlmýþ demektir.
Yer Ýmleri