Sumitomo Corporation tarafýndan inþa edilecek olan handysize kuru yük gemisi için sözleþme yapmak üzere ilgili baðlý ortaklýðýn kuruluþu
18.09.2023 18:41
31 Mayýs 2023 tarihli duyurumuzda belirtildiði üzere; Sumitomo Corporation garantörlüðünde Sumisho Marine Co. Ltd. ile gemi yapým sözleþmesi akdetmek üzere, baðlý ortaklýðýmýz GSD Shipping B.V.'nin %100 oranýnda paylarýna sahip olduðu, Malta'da yerleþik, 5.000 ABD dolarý sermayeli Guzide Maritime Limited þirketinin kuruluþ iþlemleri 13 Eylül 2023 tarihinde tamamlanmýþtýr.
Haberin orjinal hali ve eklerine aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1196003
Konular : Ýþtirakler, Anlaþma, Yatýrým
Kaynak : Kamuyu Aydýnlatma Platformu
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
yuk endeksý 600 dolardan fazla yuksleýs kaydettý ama gsdho halen dýp arayýsýnda . isterse 10 tane daha gemý alsýn sorun çözülemez . hissenýn gemý veya yuk endeksý sorunu yok . yonetým kurulu sorunu var . yetmezmýþ gýbý býrde samet alý yavuz sorunu eklendý . beným umudum vardý bu ortak alýmýndan ama kurulda gorduk ký o da seffaflýktan uzak býr anlayýsta
Silopi elekt.verilen 125 mio$,2020 ya kadar %7 bileþik faizi ile 175 mio,80 mio ise 98 mio$,toplam 273 mio$.9 mio kadar temettü alýnmýþ,kaldý 264mio..Her yari zarar þu silopinin..125 verildi ,elde ne var,45 saýþ,9 temettü,9.60 hisse oraný..80 aldýklarý gibi satsalar,kazanç 9 mio temettü geliri oluyor..
Simitçiye verseniz 125 mio,273 yapmýþtý..
Þimdi burada halka açýk kýsmýnda en fazla paya sahip Samet bey..Ben olsam patronla anlaþýrým,4-5 yancýyla hisse toplarým spottan,bir de long açarým,tahta da hareket olunca herkes gelecektir..Zaten bist100 en ucuz þirketi,pd/dd 0.78,sonuçta her çeyrek kar ediyor,net borç +2.1 mia,factoring ve yatýrým bankasý,denizcilik yýl sonuna kadar iyi bir kar yazacak,özkaynak 6 mia 7 mia çýkabilir yýl sonu itibariyla,DD 7 tl olacak o zaman,pd/dd 1.00 göre fiyatlasa,ki fiyatlamasý lazým,hisse 7 tl olur o zaman,bana göre ederi 12 tl..bu fiyatýda görecektir OV..Benim düþüncem böyle..
2. husus,Silopi elektrikten biran önce kurtulmak lazým..Gnl krl konuþulan,Ciner 31.12.2024 sonuna kadar silopiyi halka arz edebilir denmiþ..Halka arz furyasýnýn baþladýðý,hele enerjilerin para ettiði bu zamanlarda biran önce halka arz edilir ve halka arzda %4,daha sonra fiyatlar yukarýda iþlem görürken %5,60 satýlýrsa,buradan iyi para gelir ve o para ile güzel yeni yatýrýmlar yapýlabilir..
Herþeyi zaman gösterecek,bekleyip görelim bakalým..
arz olayý boþ iþ2015 yýlýnda beri soylendý ama daha basvuru býle yok . ký su an cýner ile siyasal ýktýdar limoni izin alma þansý az bile deðil sýfýr . kurtulmak konusnnda hem fýkýrým . muazzam býr zarar ýle cýkacak . ayrýca halka azr olsa býle 30 mýlyon dolardan fazla bý getýrýsý olmaz
Yer Ýmleri