Faktöring GSD nin faaliyet bölümlerinden ve de bu sene çok karlý,nakit fazlasý olan þirketin bünyesindeki karlý bölümleri güçlendirmesi doðrusudur,nakit çýkýþý deðildir.
Kuru yük taþýmacýlýðýnda fiyat yükseliþi tüm gemi tiplerine yayýldý,trend güçlenerek devam ediyor hala hýz kesmedi hayýrlýsý..
Faktöring demek gsdhol demektir.Faktöringe para aktarmasý kadar akýllýca bir iþ yok.Ekonomi böyle devam ettikçe faktöring kýsmý para basar,o alanda ne kadar büyük olunsa o kadar iyi.Navlunlardaki artýþ ise inanýlmaz.Ýnþallah pandemi zamanlarýndaki gibi bir ralli yaþarýz.Þirket giderek güzelleþiyor.
bu haftaki kýrmýzý bar çok güzel olmuþ.. crln direnci 4.07 seviyesine kadar inmiþ..2 hafta boyunca al sinyalini dövmüþ durmuþ ama icraat sýfýr.. 7 Aðustostan bu yana sadece ana taþýyýcý olumlu bir görüntü vermiþ diðerlerinde olumlu bir görüntü yok..günlükler kýsa bir süre daha sopa yiyebilir.. ama taramalarda boy gösteren haftalýklar malsýz çulsuz takipte.. günlükte 4.14 üzeri güzel altý üzer.. iyi çalýþmalar..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bence de sn rowýng yazmaya devam etmeli bizim gibi iyimserlere bir kötümser de lazým ki ortada fikir alýþveriþi olsun.Herkes iyimser veya herkes kötümser olursa forumda fikir alýþveriþi olmaz ki.Ben ak diyeceðim o kara diyecek ikimiz de kendimizi çek etme fýrsatý bulacaðýz.Ben de sn rowýng in yazdýðý bilgilerden çok faydalanýyordum.Umarým kaðýtlarýný satmamýþtýr.Kaðýt artarsa en çok kazanmayý hakedenlerden biri o.
Her neyse bugün de navlunlar arttý.Artýþ ivmesi çok keskin,nedeni ne acaba.Zamanýnda sn chevron vardý iþi gemi taþýmacýlýðý ile ilgili bir iþti.Sektörün içinden baya bilgi verirdi.O da yazmaz oldu demek o da kaðýtda deðil
Yer Ýmleri