Yahu bu saçmalýk halka arz oluyor,millet para yatýrýyor falan.Bu çöp de tavan tavan giderse jet fadýl sülün osman falan bu saatten sonra benim için piyasa gurularýdýr,önderlerdir,liderlerdir))))))))
Yahu bu saçmalýk halka arz oluyor,millet para yatýrýyor falan.Bu çöp de tavan tavan giderse jet fadýl sülün osman falan bu saatten sonra benim için piyasa gurularýdýr,önderlerdir,liderlerdir))))))))
Adam ortada yüzde onu bile yapýlmamýþ projeye 9 milyar deðer biçip halka arz ediyor daha kazanýlmýþ bir kuruþ yok belki inþaat bitirelemeyecek,bitse bile yýllarca devam edecek.Bilançosu yýllarca bomboþ olacak.Bu mal 9 milyar eder diyor .Bizim koca holding 4 milyar)))))))))))Varlýklarý 6 milyar olmasýna raðmen 9 tane gemisi her gün para kazanmasýna raðmen bankasýnýn faktöringinin para basmasýna raðmeni kasasýndaki tonla paraya raðmen bir kuruþ borcu olmamasýna raðmen.
Denizcilik þirketlerinin rotasý deðiþiyor süveyþ yerine cebelitarýk kullanýlacak,mesafenin uzamasý navlunlarý zýplatýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaynak:ÝHA
11.11.2023-12.12.2023 tarihleri arasýnda yabancýlar
22.214.840 dolar artýda. Ýlginç olan da hisse geri gidiyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þu anda þirket 134 milyon dolar ediyor.Ýþyatýrýmda yabancý oraný yüzde 8.89 gözüküyor.Yüzde on desek 13 milyon dolar civarý eder.22 milyon dolarlýk artý iþini çözemedim sn seydemet.
Ama ekim baþý yabancý oraný yüzde 2.5 iken þu an yüzde 9 iki aydýr yabancý almýþ.Ýlginç tabi.Yabancý bize benzemez.Çakma yabancý deðilse yabancý spekten falan etkilenmez,alýmlara baþladý mý sürekli alýr.O nedenele bizim için olumlu.Aþaðý basýlma olasýlýðý zayýf demektir.
Þirketin yüzde 10 u yabancýda yüzde 10 u samette yüzde 4.6 sý mac fonda yüzde 10 u da holding kendi geri alým yapmýþtý yüzde 25 kemiksiz yüzde 30 eþi dostu akrabasýyla turgutta .E spekte de baya vardýr.Ortada dolaþan yüzer gezer lot sayýsý azalýyor.Bu çok iyi
Bu arada navlunlar hala çok iyi.Handysize her gün artýyor,supramax da az biþi düþüþler var ama onlara bence düzeltme denebilir.4. çeyrek navlunlar da iyi dolar da denizcilik karý iyi gelirDiðerleri zaten hep iyi,bence bilanço iyi gelecek.
Yer Ýmleri