Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Merhaba, bugün geçmiþ haftalara göre nitekim sakin bir hafta geçirdik.
XUTUM haftayý %3,23 artýþla,
USDTRY haftayý %0,46 artýþla kapatýrken
GSDHO haftayý %0,23 artýþla kapattý.
GSDHO bu hafta da ahlatçý yatýrýmýn haftalýk model portföyünde yer buluyor.
Bunun dýþýnda info yatýrýmýn teknik hareket beklenen (!) (ne demek ise artýk) hisseler listesinde yer alýyor.
Haftalýk takasta haftanýn baþýnda yapý kredinin yapmýþ olduðu yaklaþýk 5m'lik satýþ dýþýnda kayda deðer herhangi bir alýþ veya satýþ gözükmüyor.
Bunun dýþýnda dolar bazlý grafikte baþlayan 3 aylýk döngüsel artýþýn hala devam ettiðini görüyoruz, bu açýdan herhangi bir bozulma yok:
Baltic dry endeksi ortalama 1400'lerde sabit bir hafta geçirdi, geçen sene ortalamasýnýn üstünde ki bu hala denizcilik tarafý için olumlu.
MB baþkaný deðiþiminin türkiyedeki faizlere pozitif mi negatif mi etkisini olacaðýný henüz bilmiyoruz, eðer faizler aþaðý giderse faktoring için olumsuz, yukarý giderse veya sabit tutulmaya devam edilirse faktoring için olumlu bir hava olmaya devam eder.
Þimdilik Mehmet Þimþek tarafýndan yapýlan mevcut politikanýn devamlýlýðý açýklamasý göz önünde bulundurulursa faktoring açýsýnda risk gözükmüyor.
Bu noktada þirkette temel anailizi deðiþtirecek ciddi bir haber akýþý yok þirketin temelleri hala çok saðlam. Biraz daha teknik analize göre ilerleyeceðiz gibi gözüküyor.
Herkese iyi haftasonlarý.
Bilanco tarihi bilen var mi
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba herkese iyi haftalar,
Az once yeni gelen KAP haberini paylasiyorum:
Yönetim Kurulumuz tarafýndan, GSD Faktoring Anonim Þirketi sermayesinin %3,21'ine denk gelen 12.826.991,90 TL nominal deðerli GSD Faktoring Anonim Þirketi paylarý toplam 26.026.517,80 TL bedel karþýlýðýnda, nakden ve peþin olarak satýn alýnmasýna karar verilmiþ olup, hisse devir ve ödeme iþlemleri bugün tamamlanmýþtýr. Þirketimizin GSD Faktoring Anonim Þirketi'deki doðrudan pay toplamý % 98,01'e çýkmýþtýr.
Bu bilanço çok iyi gelecek,bu kadar süründürmesini ben buna baðlýyorum.Hele seçim sonrasý devaulasyon da olunca kasasý dolar dolu,dolar bazýnda kazanan,borçsuz bu tarz þirketler çok deðerlenecek.Bu holdingin en sevdiðim yönü iç piyasa ile alakasýz olmasý.Ýç piyasada sadece banka ve faktöring var bu iki sektörde iç dalgalanmalardan pozitif etkileniyor.
Takas gören var mý arkadaþlar.O cenahta durum nedir .
Bu kaðýtda dip 0.13 dolar.E senin 7 gemin varken de 0.13 dolar, 9 gemin var gene 0.13 dolar,mantýklý mý,bence deðil.O dip yüzde otuz yüksek olmak zorunda.O yüzde otuz u ekleyince dip 5 olmalý.
Yer Ýmleri