Patron un , cümhür baþkanýmýzdan her hangi bir akrabalýk baðýmýz yoktur demesine raðmen,halen birileri biþeyleri kaþýyýp duruyor.
Patron un , cümhür baþkanýmýzdan her hangi bir akrabalýk baðýmýz yoktur demesine raðmen,halen birileri biþeyleri kaþýyýp duruyor.
Ýstesekte,istemesekte bu fatura malüm kiþi ve malüm partiye kesiliyor ve kesilecek gibi.Buna istinaden bu iþte türkiyede kriz isteyenlerin parmaðý olabilir derdim,fakat bu çýðý yaratanýn þirket ortaðý ,veya þirketin oluþu sendemi brütüs u aklýma getirmiyor deðil...
pasifikGYO halka arzýnda arz a çikarken þoyle demiþ mukavelede yazýyor.SATMAMA TAHAHUTTU..þirket paylarýnýn bistte iþlem görmeye baþladýðý tarihten itibaren 1 yýl boyunca bedelli sermaye artýrýmý yapmayacaðýný,ve þirket ortaklarý ise HALKA ARZ FÝYATININ ALTINDA borsada PAY SATIÞI yapmayacaðýný tahattut etmiþtir...??????????üzgünüm ama dunyaya sözvermiþ ve sözünü tutmamýþ olacaðýný zannetmem,fakat sözünü tutamamýþ dürüma düþmüþ gibi görünüyor ki,,çiftlik bankýn resmisi yaþandý,hissesi olan herkese geçmiþ olsun...
Bu hissenin arzýna katýlmýþtým ve halen hissedeyim diyen, bir tane küçük yatýrýmcý aranýyor...
Plan hisse arz olacaðý zaman yapýlmýþ. Bu hisse,gerçek ederinin çok çok üzerinden 16 lardan arz olunmuþ görünsede, kurumsal a kaç tan satýlmýþ bilmiyorum,tek bildiðim küçük yatýrýmcý sattý hisse düþtü hikayesi koca bir yalandan ibaret.YTD DEÐÝLDÝR
Hayýr arzýna katýlmadým.sonradan kardeþ hissesi epeyce yükselince patronun soy ismini de beðenince biraz aldým,düþünce yine aldým,tekrar aldým,dibini bulamayacaðýmý anlayýp zaten gücüm de tükenince aldIklarýmla kaldým.Tekrar arz fiyatýna dönermi dönmezmi bilemem ama,þirketin gerçek deðerine gelmesi için güzel iþler projeler yapmasýna duða edeceðiz.þuda bir gerçekki uzun zaman burda olacaðýz...Bu arada bir süprizle karþýlaþýrmýyýz,süpriz olursa hangi yönde olur,haþer mi olur,burasý borsa ne olur bellimi olur..
Son düzenleme : Mahir; 14-06-2022 saat: 13:50.
bu topiði seviyorum çünkü,türk milletinin en büyük deðeri olan ahlak yapýsýný koruyor.Deðerlere hakarete izin vermiyor.Fakat o ve diðer hisse frum altýnda kepazelik ve din iman hiçbirþey birakmayan aðza alýnmayacak küfürler eden ahlaksýzlýða musade eden ziðniyet o topik sahiplerine herhangi bir yaptýrým,kanun yokmudur..
Yer Ýmleri