Bu hisseyide sahiplerinide severim.zamanýnda buna yatýrdýðým çeyrek daire parasý en az yarim daire olanakadar burdayým....
Bu hisseyide sahiplerinide severim.zamanýnda buna yatýrdýðým çeyrek daire parasý en az yarim daire olanakadar burdayým....
Ha þimdi birileri merak eder o zaman o çeyrek daire parasý bugün dairenin kaçda kaçýný alýyor.evet epeyce zarardayým..
Hissenin pddd ine bakýlýrsa bugün hissemiz çokda ucuz deðil.Borsada pddd bundan çok çok daha ucuz kalmýþ onlarca hisseler var.Fakat türkiyede yüksek eflasyon var.bu gidþle eflasyonun yüksek seyretmesiyle ,inþaat fiyatlarýnýn yükselmesiyle,þirketin büyümesyle rakamlar deðiþeçektr.psgyo normal deðerinin iki üç katýna arz olmuþ hissemiz,belkde arz fiyatý olan fiyatýna dolar bazlý olarak tekrar gelecektir...
Borsada herþeyi vede kimin ne düþündüðünü bilmek imkansýz.fakat kafama takýlan biþey var.Bu hisse 8 küsürlerden iþlem görürken piyasada iþlem gören fiyatý yüzde 30 düþüðüne yani 5 küsürlerden bazimut adlý bir fona 100 milyon hisse sattý,þirketin açýklamasýnda toptan satýþ yaptýk denildi.bu satýþ olayý biz küçük yatýrýmcý içün iyimi kötümü.Birde bu fon aldýðý 100 milyon hisse içün birtakým anlaþma veya sözleþme varmý.nezaman satabilir veya devredebilir gibi.eðer bir bilen varsa cevaplarsa þimdiden teþekkür ederim..
Bist e birinci derecede yakýn patronun aðzýndan duydum.þü 5 yýl içinde halka arz olan birçok fýrma borsaya girmek ve þirketine nakit saðlamak için borsayý kontrollerinde bulundýran para babalarýna satýlmýþ.Ve þirketin asýl sahipleri bu parababalarýnýn kucaðýna oturmuþ.Vede borsada hisselerine hiçbir þekilde mudahale etmemelerine dair birtakým mukaveleler imzalamýþ.Yanü patron zannettiðimiz kiþiler sadece tabelada ismlerinin bulunmasýndan baþka hiçbir özellikleri kalmamýþ.yani bizim patron tera.diðerleri hikaye
Demin hisselerime bi bakayým dedim,satýlabilir adetim ayný fakat toplam hisse sayým çoðalmýþ neoldi ki..
bana ne yaptýysa,tahtacýný her seferinde üzerine basa,basa gösterdiði,53 ve 464 sevdiðim rakamlar yaptý..
Yer Ýmleri