Burada paylaþtýðým görüþlerim forumun mantalitesi gereði fikirlerin çarpýþmasýyla en doðruya ulaþabilmek amacý taþýr. Yanlýþlarýmý bana gösterirseniz sevinirim, çünkü ben borsa konusunda donanýmlý biri deðilim.
Burada paylaþtýðým görüþlerim forumun mantalitesi gereði fikirlerin çarpýþmasýyla en doðruya ulaþabilmek amacý taþýr. Yanlýþlarýmý bana gösterirseniz sevinirim, çünkü ben borsa konusunda donanýmlý biri deðilim.
Manif abiyi çok merak ediyorum, inþallah afiyet üzeredirler.
Bugün bir cenazedeydim. Bir arkadaþýmýn eþi vefat etmiþti, kanserden, 55 yaþýnda... Ýnsanýn eþinin vefatý!.. Yýllarca ayný yastýða baþ koyduðunuz, iyi, kötü günleri birlikte göðüslediðiniz eþinizin.
Birinin þöyle dediði anlatýlýr: "Eþimin hastanede vefat ettiðini öðrendiðimde eve gittim, bundan sonra ne yapacaðýmýzý eþime sormak için."
Þehidimiz Teðmen Kaan KANLIKUYU'ya Rabb'imden rahmet diliyorum, mekâný cennet olsun. Þiirim aziz þehitlerimiz için:
ÜLKEM
Bir þiir yazsam
Yakýþsa devletimin
Evrenin henüz toz hâlinde olduðu zamanlardan
Bu yana gelen büyük tarihine
Bir þiir yazsam
Kadim medeniyetim ayaða kalksa çað yenilense
Bir þiir yazsam
Zamandan daha güçlü olsa hürlüðüm gibi
Bir þiir yazsam
Yok zannedilse Türkiye'den baþka ülke
Bir þiir yazsam
Görklü bir sevda hikâyesi olarak
Söylense tören alaylarýnda baðrýla çaðrýla
Bir þiir yazsam
Selam çaksa kalemime þehitler göklerden
Bir þiir yazsam
En ön safta vuruþan yiðitlerle vurulsa
Dökülse mýsralarý kutlu topraða
![]()
Korona virüsünde günlük vaka sayýsý son zamanlarýn en düþük seviyesinde þükürler olsun, 2898: https://covid19.saglik.gov.tr/TR-669...s-tablosu.html
Bizim þirketlerin kârlýlýklarý da iyi, dýþarýya göre.
Yer Ýmleri