zorlamayla formasyon çizdireyim diyorlar..
kim akýl veriyorsa...
daldýklarý yerden oluþacak þey daha yukarý attýracak..
yahu sal gitsin az, kendiliðinden satýcý gurubu abanacak zaten.
böyle yapýnca alttan birikiyor.
zorlamayla formasyon çizdireyim diyorlar..
kim akýl veriyorsa...
daldýklarý yerden oluþacak þey daha yukarý attýracak..
yahu sal gitsin az, kendiliðinden satýcý gurubu abanacak zaten.
böyle yapýnca alttan birikiyor.
son swap kesildiðinde, son para durduðunda
yenilenin, yabancý olmadýðýný anlayacaklar..
sonra sofistike sofistike söylemler..
yahu 10 yýl kabak gibi düz ortamda eline yüzüne bulaþtýrmýþsýn...
sofistikeyi idare etmen mümkün mü ? süpriz þaka telkin gözüme bak.. enstruman kala kala bunlar mý kaldý ?
Akaryakýt Fiyatlarýnda Ýndirim
25/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG’de 72
Motorinde 5 KRÞ/LT
pompa satýþ fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
motorýne indirim yapmýþlar....
motorinin üretim maliyeti benzinden daha pahalý....pompada daha pahalý satýyorlar....
en azýndan benzinle ayný fiyata satsýnlar....
En etkili enstrüman gýdýklama abi. Ben ona takýldým. Sayýn Bakan çok çýkýyor ekranlara. Pekte alýþkýn deðil belli. Dobra olmaya çalýþýyor sanýrým ama daha iyi hazýrlanmalý bence. Bu kadar fazla medyada olmasý da iyi deðil. Bir seyde ýsrar ettikçe insanlarda ters tepki yapar, acabalar doðurur. Yani tamam kimisi beðenir, kimisi beðenmez, kimisi destekler, kimisi eleþtirir ki zaten sonuçlarýný kýsa-orta-uzun vadede görüp hepimizi öðreneceðiz.
Yani yapýldý birþeyler, ilan edildi, anlatýldý, hala gerekli yerlerde, gerekli tanýtýmý yapýlýyor bütün programlar konuþuyor. Görevi ne olursa olsun bürokratlarýn TV lerde fazla yer almasýný pek onaylamýyorum þahsen.
Kaptýrýyorlar kendilerini. Heyecan yapýp doðru-yanlýþ bir sürü þey söylüyorlar sonra ortalýk karýþýyor.
Yapýn tanýtým filmleri verin TVlere zorunlu yayýnlasýnlar Kamu spotu olarak. Her þeyde böyle. Þu kurum bu iþi yaptý, bu kurum bunlarý yapýyor vs vs.
Satiyoz diyecek haliniz yokya. Buna anca kadir inanir inanir[emoji2]SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri