Hayýr döviz bozdurursan bir seferllik.
Hayýr döviz bozdurursan bir seferllik.
Nebati: Yahu TÜSÝAD sen toplantýdaydýn, gayet iyi iletiþim kurmuþtuk. Ne oldu da þiddetli açýklama yapýyorsun! Sevgili TÜSÝAD, sakýn ha muhalefet partisinin gazýna gelmeyin. Onlar zannettiler ki bu iþ bitiyor. Siz bize tavýr takýnýrsanýz, bu millet size tavýr takýnýr
Nebati: Siz bizim gideceðimizi zannediyorsanýz, son seçimlere bakýn, hepsinde sizi her seçimin ertesi günü yalnýz býraktý, biz yine birlikte çalýþacaðýz. Biz bir gemideyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aboo tl faizi %14 ustunden olacakmis. Hadi kerizler gorelim sizi %50 enflasyon varken kosun %14 faize[emoji2]
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman sistem dövizi olan ilk sefer MB'ye dövizi TL'ye dönünce ilk seferinde destek MB'den. Bu destekten sonra TL kapsamýnda Hazine desteði sýnýrsýz.
Nebati: Þimdi fiyatlamalar yapýldý. Fiyatlar toparlanýrken fiyatlarý çekmeyenler, çok net söylüyorum, fýrsatçýlýk yaparsan, ülkeye zarar verecek adýmlar atarsan Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nýn nasýl bir bakanlýk olduðunu anlayacaksýn!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri