Goldman Sachs, Türkiye'de enflasyonun Þubat ayýnda yüzde 50'nin üzerine çýkmasýný, bu yýl yüzde 55 civarýnda yataylaþmasýný bekliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Marbella' da balýðýn tabaðýna aþaðý yukarý 25- 30 avro civarý yazýyorlar. genelde the harbour bar & restaurante takýlýrým. su çok güzel gelsene
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
insanlar kafayý sýyýrdý bari vaþak geçmeyin çap beni çup beni manyak manyak iþler![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Hissedarlar derken tabi A grubu hissedarlara daðýtacak. A grubu tek bir hissedar var.. O da Türkiye Cumhuriyeti Hazinesi.
B, C ve D grubu hissedarlar bankanýn sermayesi oranýnda temettü alacaklar.
Bankanýn sermayesi kurulduðu günden bugüne pek güncellenmiyor. Tcmb'nin sermayesi 25.000TL.
B,C ve D grubu hissedarlarýn alabilecekleri temettü sermayenin belirli bir yüzdesini geçemiyor.
Tam bilmiyorum ama sanýrým %5 civarý bir oran olmalý.
B, C ve .D grubu hissedarlar da bu yýl da alacaklarý 2000-3000TL ile idare edecekler artýk...
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri