-
Şu an için saat başı aritmetik ortalama alarak bi kur belirleyeceklermiş. Fazla ürkütmeden şettirecekler yavaş yavaş 
Ama ilerde dediğiniz gibi oyun bozanlığa dönüp direkt hardcore takılabilirler 
Zaten dövizi olan adamın bunlara güvenip bozarak girmesi komedi olurda, TL den yapanlar için kötü süprizler çıkabilir ilerde.

Originally Posted by
Oralet-osman
Ben girmedim fakat daha once birka kez yazdim ipleyen olmadi.
Yani isine gelmedigi durumlarda kafama gore ALIS kuru aciklayabilirim piyasa rakami beni istemezsem beni baglamaz demek.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Oralet-osman
Yani isine gelmedigi durumlarda kafama gore ALIS kuru aciklayabilirim piyasa rakami beni istemezsem beni baglamaz demek.
Koyduğu kuralı kaldırıyor ama yenisini açıklamıyor. Bu bilmeden olan bir şey olamaz. Bu noktada artık ben kafama göre takılacağım gibi bir sonuç çıkarır insanlar.
-
-

Originally Posted by
naar
Koyduğu kuralı kaldırıyor ama yenisini açıklamıyor. Bu bilmeden olan bir şey olamaz. Bu noktada artık ben kafama göre takılacağım gibi bir sonuç çıkarır insanlar.
Dunku selcuk gecer memduh bayraktaroglu videosunu seyrederseniz, dede cok net anlatti orada. Daha evvel de boyle birsey olabilecegini anlatanlar olmustu ben de burada paylasmistim. Dedigim gibi kimsenin ilgisini cekmemisti.
Sen DEM katiliyorsan herseyi kafadan kabul ediyorsun. Nokta. Zaten "ve/veya cikabilecek tebligler gecerlidir" de dendi, mutlu son olmayacak gibi.
-
Odemelerim icin olabilecek doviz bozma islemimi tam saat 11.00 ayarliyorum... Peak yapip donuyor.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu

3-4gün de..
acunda yarışmanın ortasında kural değiştirebiliyo
ama daha mantıklı sanki bu durum herkes dillendirdi acaba saat 11 de kuru aşağı mı basacaklar her gun diye
-

Originally Posted by
Oralet-osman
Çok fesatsınız çokkk ...!! Siz 19 yılda hiç bu hükümetin vatandaşını mağdur ettiğini gördünüz mü ? Vatandaşa şunu şöyle yapın dediklerinde mutlaka bir bildikleri vardır. Ama vatandaşlığının kıymetini bilmeyenler hep '' mağdur '' olmuştur.
Ben sürekli Ahaber - Apara izliyorum ve hiç kaybetmedim....
-
https://www.bloomberght.com/tl-ye-do...ikligi-2295608
Bence daha iyi bir saat kura basıyorlar düşüncesini kaldırır ortadan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri