Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer, "Þu anda okullarýn kapatýlmasý söz konusu deðil, süreci yakýndan takip ediyoruz."
Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer, "Þu anda okullarýn kapatýlmasý söz konusu deðil, süreci yakýndan takip ediyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati:
- Yeni yatýrým ve açýlýmlarla ihracat hedefine ulaþacaðýmýz açýk
- Türkiye ihracat eksenli politikasýna devam edecek
Nebati:
- Cari iþlemlerdeki iyileþme sürüyor
- Yeni ekonomik modelle birlikte düþük cari açýktan cari fazlasýna geçeceðiz
- Ortodoks politikalarý kenara býraktýk
- Bütçe disiplininden taviz vermemek koþuluyla yolumuza devam edeceðiz
Nebati:
- Üretim odaklý, imalat ve ihracata yönelik firmalarý destekleyecek çalýþmalarýmýz var
- Yeter ki üretin, ihracat ve istihdam kalemlerini artýrýn, biz sizi sýrtýmýzda taþýyacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erken Seçimin ayak sesileri daha þidetli gelmeye baþladý...
"Hürriyet yazarý Selvi, "Dövizin yükseldiði, etiketlerin zamlandýðý dönemde iktidarýn oylarý gerilerken, dövizin düþmesiyle birlikte Cumhurbaþkaný Erdoðan’a duyulan güven de artýyor" dedi.
Hürriyet yazarý Abdulkadir Selvi, Optimar'ýn 20-28 Aralýk tarihleri arasýnda 2526 kiþi ile yapýlan anketinin sonuçlarýný paylaþýrken, "Dövizin düþmesiyle rüzgarýn tersine döndüðünü" söyledi.
Selvi'nin aktardýðýna göre Optimar’ýn anketinde kararsýzlar daðýtýldýðý takdirde partilerin oy oraný þöyle çýkýyor:
AKP: Yüzde 39.1, CHP: Yüzde 24, MHP: Yüzde 10.1, ÝYÝ Parti: Yüzde 10, HDP: Yüzde 10"
https://tr.sputniknews.com/20220105/...052416420.html
Nebati: Ortodoks hareket etmek zorunda deðiliz
nebati: Artýk heterodoks politikalara geçtik
Nebati: Kur korumalý tl mevduata geçiþ 91,5 mlyr tl'ye yükseldi
Yer Ýmleri