-

Originally Posted by
EGEDUK
13 buçuk atıyoruz.
Fakat kafasına neyle vuruyorlarsa tesiri biraz gitmiş. Kafayı kaldırıyor hep.
-
Evde hanım ve çocuk pozitif ben negatif. Ptesi vermiştim test. Şimdilik olumsuz durum yok. Ancak cahil insan çok. Sırf karantinaya girmesin diye ateşli , hasta çocuğunu halen okula yollayanlar yüzünden bizimde eve girdi covid.
-

Originally Posted by
Econfin
Fakat kafasına neyle vuruyorlarsa tesiri biraz gitmiş. Kafayı kaldırıyor hep.
Islak odun, levye, zincir, hortum, beyzbol sopası, ne buluyorlarsa vuruyorlar işte.
-

Karantina süresi 7 güne düşürüldü , 5. Negatif çıkılırsa karantina bitiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Sugosu82
Evde hanım ve çocuk pozitif ben negatif. Ptesi vermiştim test. Şimdilik olumsuz durum yok. Ancak cahil insan çok. Sırf karantinaya girmesin diye ateşli , hasta çocuğunu halen okula yollayanlar yüzünden bizimde eve girdi covid.
kullandığınız tansiyon ilacı veya statin varsa koruyucu olabiliyor..
-

Originally Posted by
EGEDUK
Islak odun, levye, zincir, hortum, beyzbol sopası, ne buluyorlarsa vuruyorlar işte.
Cocuğu çok döversen arsız olur, dikiş tutmaz bir daha
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
emregunes
Cocuğu çok döversen arsız olur, dikiş tutmaz bir daha
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru diyorsunuz.
Dayak arsızı olmuş bu.
-

Originally Posted by
Sugosu82
bizde, ben ve hanım pozitif çocuk negatif çıktı ama çocuğun negatif olması mümkün değil. önce onda başladı öksürük ateş vs... ilk 2 gün burun buruna yattık bende de başlayınca. bir muammadır gidiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri