TÜÝK
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Maalesef ayný endiþeleri paylaþýyoruz,sadece ekonomi deðil tarihide tahrip ediyorlar,süslü arapça kelimelerle gerçek kahramanlarý yok sayýp kendilerinden gördükleri olmayan kahramanlar yaratmaya çalýþýyorlar,her alanda baþarýsýz oldukça da daha büyük bataklýklara,bilinmezlere hem kendilerini hemde bizleri sürüklüyorlar....
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
TCMB tarafýndan Aralýk'ta BOTAÞ'a 3 milyar 358 milyon dolar ile bugüne kadar en yüksek aylýk döviz satýþý yapýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý 17 Aralýk'ta yaptýðý beþinci doðrudan döviz satýþý müdahalesinin büyüklüðünün 2,12 milyar dolar olduðunu duyurdu.
Yer Ýmleri