-
Suriyeliler daha cok basimiza dert acacak.yeni basliyor o is.
-
hadi bizler 1-2 cocuk anca yapiyoruz.
sigorta kanunu geregi evin babasi sgk li oldugunda 20 cocukta olsa sigortali oluyor
sgk nin bu yuzden batmasi kacinilmaz.
suriyeliler bu ulkenin sonu olacak
-

Originally Posted by
watcher46
Onları iş yeri sahipleri karşılıyor diye biliyorum.
pandomim hastanesine temaslıyız diye söylüyorum hemen yapıyorlar dedi detayından haberim yok .
Hatta sonuç 1.5.2 günde çıkmayınca bir daha gidip yaptırıyoruz dedi
-
Otopark ücretleri çok arttı İstanbul da onun etkisi çok fazla birde kör tuttuğunu topal yakaladığını .
Koyduğumuz dandik açık otopark clio ya 30 tl Opel 40 tl Mercedes 60 TL park ücreti biçiyor .
Porsche 100 tl ferrari 150 tl DİR sanırım
Yani benzin değil park daha büyük sorun artık .
-
Eurobond 15 gün önce 8.10-8.25 arasında idi oranlar kabaca o zamana göre ciddi primli hala
-
Erdoğan: Milletimizin hak ve özgürlük alanlarını gerçekleştirdik. Refah düzeyini Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine getirdik / Sputnik TR
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
TTB'YE TURKOVAC TEPKİSİ : Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız / Milliyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
ispark bile saatlik ücreti 10 liradan 13 liraya çıkarmış

Originally Posted by
Pscyokinesis
Otopark ücretleri çok arttı İstanbul da onun etkisi çok fazla birde kör tuttuğunu topal yakaladığını .
Koyduğumuz dandik açık otopark clio ya 30 tl Opel 40 tl Mercedes 60 TL park ücreti biçiyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri