-
-
-

Originally Posted by
BOSPOROS
https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post5746197
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Forex dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
-

Originally Posted by
3520
Yeni Türkiye'de emekliler sanki yıllardır refah içersinde yaşayıp,her yıl yüzde 50 zam aldılar da hesabını sormadılar.

Dolara gore hesapladim ki reel alma gucunu en iyi o belirler su andaki emekli maaslari TC tarihinin en dusugu.
Anladinmi? Anlamadiysan farkli yollardan da anlatirim
-
Maşallah şenlik var bugün burada. Akşama sağlam dayak var yada 13.80i zorlayıp sürpriz yapar mı?
-

Originally Posted by
sanbeg
167 milyar dolar ödeneceklerin yanısıra tahsil olacaklar da var. Reel sektorun vadeli akreditif alacakları, vesaik mukabili / mal mukabili alacakları, turizm girişleri vb. Ayrıca banka borçlarından kasıt sendikasyonlar ise onların döndürülmesinde bankalar bugüne kadar sorun yaşamadilar, en fazla fiyat bir kaç puan yukarı çıkar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Her borcu yeni borcla cevirebildikten sonra hicbir onemi yok bunlarin
Her yeni borc daha yuksek faizle ama neden bilmiyorum yabancilar bize borc vermeye cok merakli
Faiz tatli geliyor heralde
-
Borsaya iyi şamar attılar
...Neyse biz işimize bakalım düşenleri dipten toplayalım,devamlı bu zamanları kollarım,zaten endex devre kesti devreleri yandığı için
...ytd.
-

Originally Posted by
bisikletci
Her borcu yeni borcla cevirebildikten sonra hicbir onemi yok bunlarin
Her yeni borc daha yuksek faizle ama neden bilmiyorum yabancilar bize borc vermeye cok merakli
Faiz tatli geliyor heralde
Hangi yabancı ?,o belirttiğin bedeviler olmasın,biraz varlıklar dahada ucuzlasın kucağımıza düşsün hesabındalar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri