20 yýlda ülkeyi o kadar þaha kaldýrdýlar ki,(!) Yýlbaþý hediyyesi olarak Maliye Bakanlýðý , Aracý kurumdan gelen telefon ile öðrendim ki hisse senetlerime E- Haciz koymuþ.Borcun içeriðini görmek ,hacze itiraz ve taksitlendireyim diye Vergi dairesine gittim..Ne mümkün.!?
Dedikleri;hacize konu borcu Þakkadanak ödeyeceksin.!
Kalanlarýna da faiz ekleyip,% 20 sini de peþin verip ,taksit yaparýz..Aksi takdirde banka /yatýrým hesaplarýnda para edecek ne bulursak Þakkadanak haciz koyup alýrýz..!
Sinirlerim bozuldu..
Oradaki memura söyledim, gücünüz bbenim gibi gariban vatandaþa yetiyor, iþinize gelince þirketlerin vergi borcunu tek kalemde siliyorsunuz..!
Sonuç:Hisse senetlerim zararýna satýldý,maliyenin hesabýna para aktarýldý..
.
Sayýn fan;
Virüsün bulaþma olasýlýðýný kimse tam olarak bilemez. Kendiniz iyi hissetmiyorsanýz veya içinizde en ufak kuþku varsa test yaptýrmanýzý öneriyorum. Karar sizin tabii ki.
Saygýlar..
100 baz faiz indirimi bekliyorum.
Ama piyasa pas geçecek gibi fiyatlýyor.
Pas geçip beraberinde ýslak odun ve hortum devreye sokarlarsa 13,25 seviyelerine geçici bir gerileme olabilir.
Selçuk geçer 200 eksi bekliyorum didi.
Ama çok mu önemli kaç indirip kaç kaldýracaðý, piyasa için þuan önemli olan, iktidar gidecek mi, giderse gelen ne yapacak. G e risi fasa fiso. $ zaten beklenti 20 üstü yýl sonu için.
Yer Ýmleri