Bizim satýn alma gücümüzün düþüklüðünü falan geçtim bu dümdük dolar bazýndaki hesap,maaþ farklarý falan ayrý konu,o zaten büyük buhrana ilk giren ülkeler arasýnda olduðumuzu gösteriyor
Bizim satýn alma gücümüzün düþüklüðünü falan geçtim bu dümdük dolar bazýndaki hesap,maaþ farklarý falan ayrý konu,o zaten büyük buhrana ilk giren ülkeler arasýnda olduðumuzu gösteriyor
Gülme komþuna gelir baþýna.!!!!
Sýrada kim var.????
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Baþkaný Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Baþkaný Vladimir Zelenskiy'i bir araya getirip getiremeyeceðine yönelik soru üzerine Erdoðan, Putin'in Türkiye'nin daveti üzerine, Çin'den döndükten sonra Türkiye ziyaretini gerçekleþtireceði yönünde olumlu bir dönüþünün olduðunu anýmsattý.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Þimdi tarihi kararlaþtýracaðýz. Sonra da Sayýn Putin ile Sayýn Zelenski'yi üst düzeyde bir araya getirmek üzere inþallah bu toplantýyý yapalým istiyoruz. Sayýn Zelenskiy ile olan mutabakatýmýz bu istikamette. Bunu alt düzeylere indirmeden inþallah üst düzeyde gerçekleþtirebilirsek, buradan alacaðýmýz neticenin bölgede yeni bir oluþuma fýrsat vereceðine inanýyorum. Zelenskiy ile görüþmede bende bu umut doðdu. Ýnþallah sonu da hayýr olur." dedi.
Olay incelendi, þöyle olmuþ: Bunlar bir gün önce Tavþanlý dan gelmiþler. Cuma namazý sýrasýnda hutbe okunurken kendini mehdi ilan eden kiþi fýrlamýþ, hocaya bir tane tekme atmýþ. Yuvarlamýþ onu aþaðýya. Selatin camisi olduðu için, kýlýç da orada duruyor. Hemen almýþ çekmiþ. Kendisinin mehdi olduðunu, artýk laik cumhuriyete son verilip þeriatýn hakim kýlýnacaðýný söylemiþ. Ýþte o zaman polis memuru Mustafa Güler iþe müdahale edince, Vay sen misin? diye ona çullanmýþlar.
https://odatv4.com/guncel/milli-goru...-kimdir-228604
Sene 1957.
Hiperenflasyon pardon Mehdi tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
kaliningrad da gezen tavuk çiftliðine çakma diplomalýyý.!!!
Bakýcý yapar.!!!
Putin.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!!
Yer Ýmleri