umarým çýkar hocam mezun oldum 5 yýldýr çalýþýyorum tüm tasarruflarýmla devadayým çýksýn artýk evlenemiyorum bu hisse yüzünden ya
umarým çýkar hocam mezun oldum 5 yýldýr çalýþýyorum tüm tasarruflarýmla devadayým çýksýn artýk evlenemiyorum bu hisse yüzünden ya
motivasyonum düþtü. 2 3 gündür ne sevkiyat haberi var ne ruhsat haberi.
son 1 yýlýn zirvesi 94.55 tl
zirve deðerine ulaþmasý için gereken yükseliþ: %76.07
son 1 yýl dip 51tl
dip deðerine uzaklýk %5.29
kaynak
Devatis'i PMCA'nýn yeni bir üyesi olarak aðýrlamaktan mutluluk duyuyoruz! (PMCA / Pharma Marketing Club Austria)
Þirket, 2014 yýlýnda Türk DEVA Holding AÞ'nin bir Alman iþtiraki olarak Lörrach'ta kuruldu ve 2025 yýlýnda Avusturya'da satýþlara baþlayacak.
2 ay önce yazýlmýþ.
kaynak
chatgpt'den alýnan bilgilere göre;
PMCA, çeþitli sektörlerden gelen üyeleriyle geniþ bir iþbirliði aðýna sahiptir. Üyeleri arasýnda büyük ilaç þirketleri, ajanslar, medya kuruluþlarý ve saðlýk hizmetleri saðlayýcýlarý bulunmaktadýr. Öne çýkan bazý üyeler þunlardýr:
Ýlaç Þirketleri: AbbVie, Amgen, AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Bristol-Myers Squibb, Pfizer, Sanofi, Novartis, Eli Lilly, Biogen gibi global ve yerel ilaç firmalarý.
Ajanslar ve Danýþmanlýk Firmalarý: Accelent, AFCOM, Awizu Media, big5comm, C&C Agency, Camu Camu Media, Brand Trust, HealthCareConsulting Group gibi pazarlama, iletiþim ve dijital strateji ajanslarý.
Medya ve Yayýncýlar: APO Verlag, Insight Health gibi saðlýk ve ilaç sektörüne yönelik yayýn yapan medya kuruluþlarý.
Araþtýrma ve Veri Þirketleri: IQVIA, Ashfield Healthcare gibi saðlýk verisi ve pazar araþtýrma þirketleri.
Yeni Üyeler: Örneðin, 2025 yýlýnda Türkiye merkezli DEVA Holding'in bir yan kuruluþu olan Devatis, Avusturya pazarýna giriþ yaparak PMCA'ya katýlmýþtýr.
patentraporu.com tarafýndan yayýnlanan "Türkiye'nin Patent Raporu 2024" isimli raporun Deva ile alakalý kýsýmlarý.
raporun tamamý için: https://patenteffect.my.canva.site/t...iyonu-firmalar
![]()
bu hisse senedi ile ilgili pek bilgim yokta. savaþ mevzularýndan sonra diðer hisselere görece daha çok düþmüþ. Bu þirketin iranda tesisi falan mý var?![]()
Yer Ýmleri