85.5'de çift dip yapar mý diye düþünürken 72.8'de dibin dibi var mý? diye düþünmeye baþladýk. Hiç kimsenin borsa dersi almasýna gerek yok. Adamlar en büyük dersi dededen toruna hepimize verdi. Helal olsun bir hisse ancak bu kadar frenlenir. Bizlerin(Küçük yatýrýmcý) anlayýþý hiç deðiþmez. Kar ettikçe hoþlanýr hisseyle nikah kýyar satmaya kýyamayýz, hisse düþmeye baþlayýnca hele birde maliyetinin altýna gelip zarar yazmaya baþladýðýnda satmak için sýraya gireriz. Ýki günden beri Merit'i mok eden küçük yatýrýmcýdýr kim ne derse desin. Çünkü zarara dayanamayacaklarý noktalara geldi hissemiz. Umarým dibin dibini görmeden buralardan çýkarýz. Orta ve uzun vadede hiç bir sýkýntý yok bekleyen hala kazanacak. Ben üçlü rakamlarý yýl sonuna gördüðü zirveyi ise mart 2021 ortalarýnda göreceðimizi planlayarak bu hisseye yatýrým yaptým. Her þey çok hýzlý oldu kural deðiþmez hýzlý giden atýn adýmlarý seyrek olur. Bizde biraz onun sancýsýný yaþýyoruz galiba. Döneriz buralardan biraz yataya sararýz ve hedefimize doðru yine güzel bir hareket olur, diye düþünüyorum. Merit beni hiç yanýltmadý Patron hariç! YTD'deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri