Ýþbir den vaz geçilmez.
Ýþbir den vaz geçilmez.
Biri halkbnk o kendi hesabim
Diger validem icin ayri kurum validemin portfiyde bende bide emeklilik fonum icin ayri kurum
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isbirden vazgecilirmi hic olimpik hocam
O nda satis yapmam beklentim yuksek isbirde 400 leri kircak ins. Ver elini 700 ler.
Taze kurular 5.45 maiyetleri 9 larda postaladim.
Oylum dan iyi kâr aldim. Ardindan 2 haftalik %8 lik petun macerasi ve 2 gundur merit te toplamaya basladimSM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu merit e sayende takýldým yalan yok tipitip.Baktým ettim alöalýyým dedim.Hakkýný teslim edim.Ama önceliðim yibitaþ sonra iþbir sonra merit.Ekleme yapamam böyle beklerim o ayrý.
Ya yibitas var biraz
Ama 2500 altina gelirse alcam lakin alamadim bi turlu.cok zor almak bu ara
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2700 e verir bugün satýcýlý çünki.
Kayýtlý sermaye tavanýný neden yükseltti düþündürüyor doðrusu elbette yükseltmesinin bir nedeni vardýr.Ýlerleyen zamanda iþin rengi netleþecektir.Ama þunu iyi biliyorum ki bu hisse bu fiyatlarda çok durmaz 40-50 fiyatlarýný görecektir diye düþünüyorum.KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Zaten o düþünce ile 6 lardan 14 lere geldi.Saha sonra gevþedi 11 12 arasý uzun zaman kaldý ilk defa 13 üstð hareketleri bu hafta yaptý.Sermaye tavaný için ek süre isteyebilirdi istemedi.Ama %10 luk günlük baraj benim canýmý sýktý biraz
Yer Ýmleri