Kârlý bir þirket bedelsiz potansiyeli yüksek bir hisse ayrýca sürekli iþlem görmeye baþlarsa hissenin fiyatý nerelere gider kimse kestiremez.Ytd
Kârlý bir þirket bedelsiz potansiyeli yüksek bir hisse ayrýca sürekli iþlem görmeye baþlarsa hissenin fiyatý nerelere gider kimse kestiremez.Ytd
merit, bilanco zamani 1 aydan az sure kaldi..merit hissesi her gecen gun lehine isliyor..zarar riski yok kari kasada biriktiriyor..fiyat her gecen gun fazla geri gelmeden hizlanacaktir.. bolunme olmasa hedef 1 gram altin . benim hedefimdir.. bolunme isleri olursa gram altin rakamina ulasmayi erkene alur.
Saðlýk turizmi gelecek vaadediyor
Çeþitlenen turizm içinde büyüyen alanlardan biri saðlýk turizmi. Türkiye bu alanda daha çok öne çýkacak gibi görünüyor. Týpký genç otellerimiz gibi týbbi yönden ileri teknolojiye sahip, nitelikli saðlýk komplekslerimiz mevcut. Turizm altyapýsý ile ortak paketler ortaya konup, bir hayli ileri hizmetler sunuluyor. Fiyat cazibesi ile de son yýllarda hýzlý bir büyüme ivmesi yakalamasýný bildi. Saç ekiminde 2019da 500 bin kiþi aðýrlandý. Estetiðin yaný sýra diþ tedavisi için Amerikadan, Kanadadan turist geliyor. Rakamlar 2019da saðlýk turizminden elde edilen gelirin 1.5 milyar dolarý bulduðunu gösteriyor. Bu alanýn 2023 hedefi ise 10 milyar dolar.
Merit in de ,turizm kompleksini geliþtirmesi gerekir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
http://bigpara.hurriyet.com.tr/altin/gram-altin-fiyati/
Neler diyorsunuz sn meho,,,296 tl gram altýn.
Bir yanlýþlýk olmasýn![]()
Son düzenleme : olimpik forum; 20-01-2020 saat: 21:44.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
arkadaslar..cok fazlami soyledim.1e10 alt tarafi..isbir 500 bine dayanmis..1e1 yapsa bir milyon olur.. her ikisinin ozsermaye artis oranlarini takip ettinizmi.kar duzenli kar artis oranlarinida hesap ederseniz.birde risk hesabi yaparsaniz ,merit in riskide olmadigini gorursunuz..merit ozsermayesi 3e katladiginda o 1 gram altin rakami kendiliginden gelir. onemli olan bu tur hisseleri bu rakamlardan kesfetmektir. ege endustrisini kefettigimde, yillik 1 trilyon kar ediyordu. bircok sirket var ama ornek olarak ege en yeterli..gelecegi onceden gormek bu hisselerde bircok varyasyonlarin bir araya gelmesiyle tespit edilirler. ve bu firsatlar her donemde yakalanmaz..baskada bisey soylemeye gerek yok..bu benim hedefimdir yatirim tavsiyesi degildir.
Mehoya katýlýyorum hedef gerçekçidir fakat vade 1-2 senedir ve Pöipden çýkýldýðý taktirde realize olur..Þirket kar sermaye dengesi çok ilginç uzun vade sabýr ekranlardan uzak durmak böylesi hisseler için önemlidir..
Herkesin kendine göre bir hedef var tabiiki,
burasý borsa,olmaz diye de birþey yok,
Fakat þirketin bu fiyatlarý görebilmesi için altýný doldurmasý gerektiðini düþünüyorum.
Yani her yýl þöyle 15-20 milyon kar etmesi,,net holdingin merite yeni iþler yüklemesi lazým.
Sermaye tavanýnýn 32 den birden 200 e çýkartýlmasý,bu fikri doðrular nitelikte olsada,henüz böyle birþey ortalýkta yok.
Tabii borsada beklentiler her zaman satýnalýnmakta.
Örn,balat,,özkaynaðý ekside olan þirket,yeniden yapýlanmaya gireceðim dedi,,1 e 10 yaptý.
Merit in de çok ufuklu vizyonunu açýklamasý durumunda ayni hareketleri yapmamasý için bir neden yok.
Maalt 95 lerde MERÝT 25 lerde geziyor.
Yer Ýmleri